Libnet.ro
UNICEF

18:00

Descopera cel mai vechi altar din perioada musteriana

Antena3 Antena3,
Descopera cel mai vechi altar din perioada musteriana

Viziteaza Muzeul Bardo din Tunis, cel mai vechi si mai important dintre muzeele tunisiene, unde o sa fii surprins de zeci de colectii magnifice care privesc viata si istoria locuitorilor Africii de Nord. Palatul. continuă pe Antena3

Italia: Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 111 ani si 357 de zile

Cel mai batran barbat din lume a murit, joi, la varsta de 111 ani si 357 de zile, scrie China Gate. Italianul Arturo Licata a devenit decanul de varsta al barbatilor din toata lumea in 13 septembrie 2013,.

A fost desemnat cel mai bun jucator din Premier League

Federatia Engleza de fotbal l-a ales, luni, in cadrul unei ceremonii la Londra, pe cel mai valoros jucator al sezonului in Premier League.

Luis Suarez, cel mai bun jucator din Anglia

Luis Suarez, atacantul uruguayan al lui Liverpool, a fost desemnat de catre Asociatia Jucatorilor Profesionisti PFA) drept cel mai bun jucator al sezonului in Anglia, scrie Mediafax. Suarez a reusit 30 de.

Canta cu trupa ta la cel mai mare festival din Bulgaria, Kavarna Rock!

METALHEAD alaturi de organizatorii festivalului KAVARNA ROCK si CIUC PREMIUM, ofera sansa trupelor romanesti de a canta pe scena celui mai mare eveniment de rock si metal din Bulgaria, intre 27 si 29 iunie, participand la concursul The Road To Kavarna Rock Festival.

Cel mai vechi manual de pe care invata elevii din Romania: Abecedarul pentru limba croata, din 1991

Cel mai vechi manual utilizat in sistemul de invatamant din Romania este Abecedarul pentru limba croata, care dateaza din 1991, au declarat reprezentantii Ministerului Educatiei pentru adevarul. ro, dupa ce reprezentantii editurilor au sustinut ca nu exista manuale mai vechi de anul 1997.

Trista poveste a fetitei de 11 ani care are nevoie de cel mai scump medicament din lume

Andreea Ceausu, fiica de 11 ani a unor profesori de matematica din Bucuresti diagnosticata cu o boala rara pentru care are nevoie de cel mai scump medicament din lume, o singura fiola costand 6. 000 de euro, este impresionata de felul in care s-au mobilizat oamenii atunci cand au aflat de problema ei. Spitalul a devenit acum a doua ei casa. Un copil dorit, Andreea a venit in urma unei sarcini dificile, fiind singura la parinti.

Povestea fetitei de 11 ani care are nevoie de cel mai scump medicament din lume

Andreea Ceausu, fiica de 11 ani a unor profesori de matematica din Bucuresti diagnosticata cu o boala rara pentru care are nevoie de cel mai scump medicament din lume, o singura fiola costand 6. 000 de euro, este impresionata de felul in care s-au mobilizat oamenii atunci cand au aflat de problema ei. Spitalul a devenit acum a doua ei casa. Un copil dorit, Andreea a venit in urma unei sarcini dificile, fiind singura la parinti.

Darth Vader de Rusia: Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA, cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov despre cel numit si Darth Vader de Rusia, potrivit Business Insider. Cine sunt persoanele si companiile supuse noilor sanctiuni impuse de Statele Unite .

Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA: Lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov.

ETF - BET Tradeville, plus de 4,31%

Fondul ETF - BET Tradeville a inregistrat o crestere de 4,31% raportat la moneda europeana, fiind cel mai profitabil fond de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in perioada 24 martie - 24 aprilie 2014, potrivit unei analize a ziarului BURSA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )