Libnet.ro
UNICEF

22:30

Top 5 cele mai scumpe trabucuri din lume!

ADPM ADPM,
Top 5 cele mai scumpe trabucuri din lume!

De la Fuente Don Arturo AnniverXario 78 de dolari/trabuc) si pana la Gurkha Black Dragon 1. 150 de dolari/trabuc), iata care sunt cele mai scumpe 5 trabucuri din lume!. continuă pe ADPM

FOTO Sorici de porc invelit in crusta de coacaze si ridiche la ghiveci: top 50 cele mai bune restaurante din lume

Restaurantul danez Noma, din Copenhaga, si-a recastigat coroana in topul celor mai bune restaurante din lume dupa ce a fost detronat anul trecut de un rival spaniol.

Top dividend. Cele mai darnice companii de la bursa

Datele-limita pentru a achizitiona actiuni pentru dividendul inclus se apropie cu pasi repezi pentru majoritatea companiilor de la BVB. Trecem in revista cele mai bune randamente si riscurile aferente unui plasament cu acest obiectiv.

Topul celor mai bune restaurante din lume

Patru restaurante din Europa si unul din Statele Unite ale Americii se afla in topul celor mai bune unitati de profil din lume, potrivit topului San Pellegrino World039;s 50 Best Restaurant Awards . RO iti prezinta cele mai bune locuri in.

Acesta este cel mai bun restaurant din lume. A primit titlul pentru a patra oara

Restaurantul Noma din Copenhaga, administrat de maestrul bucatar Rene Redzepi, a fost desemnat luni, la Londra, cel mai bun din lume de influenta revista britanica Restaurant, castigand pentru a patra oara .

Top 10 cele mai populare tunsori ale tuturor timpurilor!

De la Jennifer Aniston si pana la Marylin Monroe sau Printesa Diana, ADPM vi le arata astazi pe starurile care au servit drept inspiratie, din punct de vedere al tunsorilor si al stilurilor de coafura, pentru milioane de femei din intreaga lume! .

Marirea si declinul industriei in Hunedoara. Ce soarta au avut dupa 1990 cele mai mari intreprinderi din judet

In urma cu jumatate de secol, judetul Hunedoara era unul dintre cele mai industrializate ale tarii, iar principalele orase hunedorene isi bazau economia pe intreprinderile mari, din industria siderurgica si miniera.

Falimentul industriei comuniste din Alba. Cele mai mari uzine din epoca de aur sunt vandute la fier vechi

Marile falimente ale judetului Alba au produs o gaura de sute de milioane de euro, bani care, foarte probabil, nu vor mai putea fi recuperati integral niciodata. Suma reprezinta totalul creantelor creditorilor la marile firme care au ajuns in insolventa sau in faliment. Lista este mare si cuprinde cele mai mari fabrici din judet: UPSOM Ocna Mures, Montana Cimpeni, Resial Alba Iulia, Capris Sebes, Stratusmob Blaj.

Pregatirile pentru JO de la Rio sunt cele mai proaste din istorie - John Coates, vicepresedintele CIO

John Coates, vicepresedintele Comitetului International Olimpic, a declarat ca forul este foarte ingrijorat in privinta Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, dupa cele mai proaste pregatiri din istorie.

Vicepresedinte CIO: Pregatirile pentru JO de la Rio sunt cele mai proaste din istorie

Vicepresedintele Comitetului International Olimpic, John Coates, a declarat ca forul este foarte ingrijorat in privinta Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, dupa cele mai proaste pregatiri din istorie, informeaza The Telegraph, citat de Mediafax.

Povestile celor mai frumoase case din Romania: ce istorii am descoperit in 2014

RO continua si in 2014 vizitele la unele dintre cele mai frumoase case din Bucuresti si alte orase importante din Romania. IATA ce povesti am descoperit in primele luni ale anului.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )