Libnet.ro
UNICEF

16:45

Gianni Morandi, fascinat de femeile frumoase din Romania VIDEO

Adevărul Adevărul,
Gianni Morandi, fascinat de femeile frumoase din Romania VIDEO

Celebrul cantaret italian Gianni Morandi, care va sustine maine un concert la Sala Palatului, a remarcat ca romancele sunt frumoase si ca Bucurestiul este un oras modern. continuă pe Adevărul

Tunisienii se tem sa consume carne de oaie provenita din Romania

Tunisienii se tem sa consume carne de oaie provenind din Romania. Potrivit Le Figaro, Guvernul din Tunis a importat 100 de mii de ovine din tara noastra, pentru a opri cresterea preturilor inaintea sarbatorii.

Citroen C-Elysee costa 10.900 de euro pe piata din Romania

Noul Citroen C-Elysee a fost lansat pe piata din Romania. Berlina compacta a francezilor este disponibila la un pret de pornire de 10. 900 de euro cu TVA inclus, pentru versiunea Attraction 1. 2i de 72 CP.

Tunisia: Oile de import din Romania provoaca panica in randul tunisienilor.

Dupa ce guvernul tunisian a decis sa importe 100. 000 de oi vaccinate din Romania, reactii dure privind toxicitatea carnii ovinelor autohtone au aparut in presa din Tunisia, scrie Le Figaro. Sarbatoarea musulmana Aid, de vineri, care presupune sacrificarea si consumarea unei oi in semn de credinta in Dumnezeu, a determinat Guvernul de la Tunis sa importe oi din Romania pentru a evita o crestere a preturilor pentru ovinele de pe piata tunisiana. Oaia romaneasca se vinde in Tunisia cu preturi .

Mark Gitenstein: Evaziunea fiscala din Romania poate depasi bugetul de stat. Economia este ca o piramida inversata

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat, joi, ca evaziunea fiscala din Romania este atat de larg raspandita, incat nivelul acesteia poate depasi valoarea bugetului de stat, scrie Mediafax. Evaziunea.

Ambasadorul SUA: Evaziunea fiscala din Romania poate depasi bugetul de stat. Economia romaneasca este ca o piramida inversata

Ambasadorul SUA Mark Gitenstein a declarat, joi, ca evaziunea fiscala din Romania este atat de larg raspandita, incat nivelul acesteia poate depasi valoarea bugetului de stat, transmite Mediafax. De asemenea, Gitenstein a aratat ca a inteles ca economia Romaniei este ca o piramida inversata, in care trei milioane de angajati in sectorul privat care platesc taxe si impozite sustin celelalte 15 milioane de romani sau pe cei trei milioane de romani care muncesc in economia gri si care nu platesc niciun fel de taxe.

Raport AmCham: Cazurile de coruptie din Romania trebuie pedepsite mai mult prin coercitii financiare in locul sanctiunilor penale

Cazurile de coruptie din Romania ar trebui sa fie pedepsite mai mult prin coercitii financiare si mai putin prin sanctiuni penale, asa cum se intampla in prezent, penalizarea pecuniara fiind mai dureroase in unele cazuri, a declarat, joi, Sorin Mandrutescu, presedintele AmCham, citate de agentia Mediafax. Citeste in atasament Raportul final al AMCHAM.

Cele mai spectaculoase constructii noi din Romania

Unele din proiecte imobiliare din Romania, finalizate sau aflate in constructie, au reusit sa aduca pe piata locala un adevarat spectacol in ceea ce priveste designul sau facilitatile oferite. Wall-Street. ro va prezinta un top al celor mai.

Proteste in Bucuresti si in mai multe orase din Romania: Privata de finantari europene, societatea civila este in pragul asfixiei

Sute de asociatii care se ocupa de integrarea romilor, de handiacapati si de persoanele vulnerabile din Romania sunt in pragul falimentului din cauza intreruperii finantarilor europene, scrie AFP. Aceste asociatii protesteaza miercuri in mai multe orase din tara.

Decizia surprizatoare a celui mai mare benzinar din Romania. Zeci de mii de soferi au fost surprinsi sa vada asta la pompa

Dupa zeci de scumpiri consecutive, care au facut ca benzina si motorina sa atinga preturi de neconceput, cel mai mare benzinar din Romania - OMV Petrom a decis ieftinirea carburantilor. Astfel, benzina este cu 9 b.

Nasii CFR-ului, prinsi in flagrant de anchetatori. Vezi si cum se negociaza spaga in trenurile din Romania

Anchetatorii au facut publice cateva imagini in care cativa controlori CFR sunt surprinsi cu bani luati ilegal de la calatori. Zeci de filmulete, in care actorii principali sunt nasii din tren, circula pe.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )