Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gica Hagi a fost lovit in cap cu o moneda pe Arena Nationala. Asta e tara in care traim

Antena3 Antena3,
Gica Hagi a fost lovit in cap cu o moneda pe Arena Nationala. Asta e tara in care traim

Echipa lui Gica Hagi a scos dramatic un punct pe Arena Nationala, dupa un meci in care a fost dominata la toate capitolele de gazde. Viitorul a ramas astfel in lupta pentru titlu, dupa un duel pe. continuă pe Antena3

Hagi: Am fost lovit cu o moneda, dar nu puteam sa cad pe jos, sa fac circ. In tara asta s-a dus respectul

Am fost lovit cu o moneda, dar nu puteam sa cad pe jos, sa fac circ. In tara asta s-a dus respectul, s-a dus educatia. E greu sa comentezi astfel de lucruri, a declarat Gica Hagi, una din legendele Stelei, la finalul meciului FCSB-Viitorul, scor 1-1, potrivit gsp. ro.

Gica Hagi, agresat in aceasta seara pe Arena Nationala

Echipa lui Gica Hagi a scos dramatic un punct pe Arena Nationala, dupa un meci in care a fost dominata la toate capitolele de gazde. Viitorul a ramas astfel in lupta pentru titlu, dupa un duel pe.

Galati: Un consilier judetean PSD a traversat strada pe culoarea rosie a semaforului si a fost lovit de un troleibuz (FOTO)

Un consilier judetean din Galati a ajuns la spital dupa ce a traversat strada pe culoarea rosie a semaforului si a fost lovit de un troleibuz, informeaza news. ro. Eugen Zaharia, consilier judetean PSD si.

Directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare Galati a fost lovit de un troleibuz pe trecerea de pietoni

Din declaratiile martorilor reiese ca Eugen Zaharia ar fi vrut sa traverseze strada pe culoarea rosie a semaforului, moment in care a fost acrosat de un troleibuz. Victima a fost transportata la Spitalul de Urgenta pentru ingrijiri medicale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )