Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gica Hagi, prima lovitura financiara din 2021. Cati bani castiga Regele

Playtech Playtech,
Gica Hagi, prima lovitura financiara din 2021. Cati bani castiga Regele

Gica Hagi a dat prima lovitura financiara din 2021. S-a aflat cati bani castiga Regele Gica Hagi. De unde vin banii, cititi in articolul de mai jos. Gica Hagi a inceput 2021 cu dreptul. Ce lovitura financiara a dat Regele Gica Hagi a inceput noul an cu dreptul, scrie digisport. ro. Regele Gica Hagi a dat . continuă pe Playtech

Tara in care nu vei mai putea cumpara paine fara vaccin. Legea nestiuta din 2021

Se spune ca vaccinarea anti-covid nu este obligatorie. Dar, conjuctural, s-ar putea sa ne trezim in fata unor adevarate probleme sociale. Am putea sa ne trezim ca nu vom mai putea intra in magazine, nici macar pentru o paine. Cam asa scrie presa din Elvetia, zilele acestea. in Elvetia va trebui sa fiti vaccinat pentru .

Primele campanii fashion din 2021

Cele mai mari case de moda ale lumii au lansat deja primele campanii fashion din 2021. Iata ce modele celebre apar in fotografiile pe care le vom vedea in vitrinele magazinelor, pe panouri publicitare si in paginile tuturor revistelor.

IN PRIMELE TREI LUNI DIN 2021 Marile banci americane, asteptate sa rascumpere titluri de peste 10 miliarde de dolari

Sfarsitul solid de an din 2020 a pregatit calea pentru ca bancile de top din SUA sa cumpere actiuni proprii de peste 10 miliarde de dolari in primul trimestru din 2021, in masura in care pierderile din imprumuturi din anul pandemiei nu vor fi foarte mari, iar pietele de capital sunt in ascensiune, conform analistilor chestionati de Financial Times.

CASA Liga 1 revine cu prima etapa din 2021

Mai devreme ca oricand competitia interna se reia, marti, cu primele meciuri din etapa a 16-a, prima din returul sezonului regular.

Sorin Cimpeanu, despre examenele nationale din 2021: Am stabilit ca ele sa se deruleze cu prezenta fizica Teamatica va trebui sa fie adaptata la ceea ce au asimilat elevii

Examenele nationale pentru anul scolar 2020 2021 ar urma sa se desfasoare la datele deja stabilite, insa materia pentru evalurai va fi adaptata in functie de cunostintele asimilate de elevii. Anuntul a .

Harris English castiga la baraj primul turneu al anului in PGA Tour. Golful de calitate se vede din 2021 si in Romania!

Americanul Harris English s-a impus in fata chilianului Joaquin Niemann pentru titlul de la Turneul Campionilor gazduit de traseul Plantatiei din Kapalua, insula hawaiana Maui.

Hagi a dat lovitura: Viitorul si-a vandut al doilea marcator pe o suma impresionanta pentru Romania

Cum rezultatele din acest sunt departe de asteptari, echipa fiind doar pe locul 6 in campionat, finantatorul formatiei din Ovidiu pare ca si-a propus sa iasa in castig, macar din punct de vedere financiar.

Aryna Sabalenka, prima campioana din circuitul WTA in sezonul 2021

Aryna Sabalenka a devenit prima campioana a sezonului 2021 din circuitul WTA, dupa ce s-a impus in turneul 500 de la Abu Dhabi.

VIDEO Klaus Iohannis: Bugetul pe 2021 va fi centrat pe investitii, dezvoltarea infrastructurii si sprijinirea mediului de afaceri Vaccinarea in masa, singura solutie pentru a ne reintoarce la normalitate

Bugetul pentru anul 2021 va fi centrat pe investitii, dezvoltarea infrastructurii si sprijinirea mediului de afaceri, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, in prima conferinta de presa din acest an. Seful statului a subliniat ca, tot in acest an, este obligatoriu sa inceapa un proces de resetare a statului care sa puna in centru accesul cetateanului la servicii si informatii publice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )