Libnet.ro
UNICEF

10:15

Hagi a dat lovitura: Viitorul si-a vandut al doilea marcator pe o suma impresionanta pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Hagi a dat lovitura: Viitorul si-a vandut al doilea marcator pe o suma impresionanta pentru Romania

Cum rezultatele din acest sunt departe de asteptari, echipa fiind doar pe locul 6 in campionat, finantatorul formatiei din Ovidiu pare ca si-a propus sa iasa in castig, macar din punct de vedere financiar. continuă pe Adevărul

Gica Hagi, prima lovitura financiara din 2021. Cati bani castiga Regele

Gica Hagi a dat prima lovitura financiara din 2021. S-a aflat cati bani castiga Regele Gica Hagi. De unde vin banii, cititi in articolul de mai jos. Gica Hagi a inceput 2021 cu dreptul. Ce lovitura financiara a dat Regele Gica Hagi a inceput noul an cu dreptul, scrie digisport. ro. Regele Gica Hagi a dat .

Kanal D a dat lovitura cea mare in Romania. Moment istoric pentru televiziune

Kanal D a dat lovitura cu Survivor Romania, atingand un moment istoric pentru statia TV. Aproape trei milioane de telespectatori au urmarit duminica a doua editie evenimentele din Republica Dominicana. Postul de televiziune s-a clasat pe primul loc la nivelul intregii tari si la orase. S-au inregistrat cifre duble fata de PRO TV .

Iuliana Tudor a dat lovitura dupa 10 ani de asteptare. A facut anuntul cel mare

Iuliana Tudor a avut an an plin de provocari, insa cu toate acestea a adus in dar si un film dedicat iei romanesti. Cum s-au desfasurat filmarile in vreme de pandemie, dar si detalii despre noul ei proiect, Port, Valoare si Splendoare, Iuliana Tudor a vorbit pentru clickpentru femei. ro. Iuliana Tudor a dat lovitura dupa .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )