Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali, anunt bomba: Ma retrag din fotbal!

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, anunt bomba: Ma retrag din fotbal!

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca vrea sa renunte la club dupa infrangerea cu Astra! Nu ma mai intereseaza fotbalul. Nu stiu ce sa spun. Sunt resemnat. Vad ce fac, cum, o sa fac o strategie, o sa raman. continuă pe Antena3

Gigi Becali, anunt important dupa esecul cu Astra: Nu mai sunt idiot!. Verdict devastator al patronului Stelei

Campioana e la un pas de a-si pierde titlul, iar ratarea locului 1 ar insemna ca si accesul in grupele Ligii Campionilor va fi ingreunat din cauza unui traseu infernal. Perspectiva pierderii milioanelor UEFA l-a scos din sarite pe latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali nu si-a luat gandul de la titlu. In cine isi pune sperantele

Patronul Stelei Gigi Becali nu a renuntat la lupta pentru titlu si spune ca dupa ce a vazut revenirea celor de la Liverpool cu Borussia Dortmund in Liga Europa crede ca orice este posibil in fotbal.

Gigi Becali, critic la adresa lui Reghecampf: I-am spus sa nu joace cu Varela

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat dupa meciul pierdut cu Astra ca i-a spus antrenorului Laurentiu Reghecampf sa nu-l foloseasca pe Fernando Varela, jucatorul care a gresit decisiv, si ca nu a inteles nimic din tactica echipei sale.

Cu mainile CuRache: Gigi Becali recita, Vlad Enachescu comenteaza fazele la limita si Dragos Stoica ii imita pe toti!

Felix Rache i-a invitat pe Vlad Enachescu si Dragos Stoica intr-o editie speciala a emisiunii Cu mainile CuRache, unde au vorbit despre fotbalul mioritic si oamenii lui. Gigi Becali, in direct.

Legatura mai putin cunoscuta dintre Fane Spoitoru si Gigi Becali

Putini stiu ca Fane Spoitoru a fost bun prieten cu Gigi Becali si l-a ajutat pe acesta in urma cu multi ani, pe vremea cand finantatorului Stelei i se spunea Tantarul, scrie.

Gigi Becali, decizie radicala dupa ce Steaua a pierdut campionatul

Patronul Stelei l-a criticat pe Laurentiu Reghecampf pentru tactica din meciul pierdut in fata Astrei. Pana acum eram tanar, imi placea celebritatea, acum nu ma mai intereseaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )