Libnet.ro
UNICEF

07:45

Gigi Becali a dat marea lovitura. Cati bani a luat dintr-un foc, mutare geniala in pandemie

Playtech Playtech,
Gigi Becali a dat marea lovitura. Cati bani a luat dintr-un foc, mutare geniala in pandemie

Gigi Becali este fericit, avand in vedere cum evolueaza lucrurile cu privire la transferul lui Dennis Man la Parma. Patronul FCSB a confirmat plecarea lui Dennis Man catre clubul italian. Becali a clarificat ca a renuntat la scrisoarea de garantie bancara pe care intentiona initial sa o ceara clubului italian. Dennis Man joaca duminica pentru . continuă pe Playtech

S-au inteles! Dennis Man a plecat in Italia, pentru a semna contractul. Gigi Becali a anuntat cifrele transferului

Gigi Becali 62 de ani) anunta o noua lovitura pe piata transferurilor. Patronul de la FCSB il vinde intr-un final pe Dennis Man 22 de ani). Extrema liderului din Liga 1 pleaca in Italia, Serie A, la.

Amenda drastica dupa conspiratiile lui Gigi Becali. Ce se intampla acum cu un post TV

S-a dat amenda drastica dupa conspiratiile lui Gigi Becali. Ce se intampla acum cu un postul TV care a difuzat un interviu cu latifundiarul din Pipera in care acesta a spus vrute si nevrute. Giigi Becali i-a adus unui post TV o amenda drastica la inceput de an. Anuntul CNA Amenda drastica pentru un post .

Cum a aparut fata lui Gigi Becali in Bucuresti. Ce detaliu s-a observat imediat

Se stie ca fiica lui Gigi Becali, patronul FCSB, se scalda in bani. Aceasta a iesit din nou in evidenta cu aspectul ei fizic, dar si cu un accesoriu controversat pe care aceasta l-a purtat pe strada. Cum a fost surprinsa tanara? Cum a aparut fata lui Gigi Becali in Bucuresti Alexandra, caci despre ea .

Gigi Becali, un nou derapaj misogin. Ce i-a transmis Anamariei Prodan

Un nou scandal in lumea fotbalului romanesc. in urma transferului lui Man de la FCSB, Gigi Becali a rabufnit. Cum l-a enervat impresara pe omul de afaceri, de acesta nu mai vrea sa mai discute cu ea? Gigi Becali, un nou derapaj misogin Transferul lui Denis Man la Parma a facut ca patronul FCSB sa .

Ce a zis Vica Blochina despre Victor Piturca si Gigi Becali: Cum sa-i spun astuia?

Vica Blochina a fost invitata in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a trebuit sa faca fata unei provocari de zile mari, si anume, sa caracterizeze intr-un cuvant cateva vedete din Romania. Ce a spus frumoasa blondina aflati in randurile de mai jos. Ce a spus Vica Blochina despre Victor Piturca si Gigi Becali Vica Blochina .

Laurentiu Reghecampf a intervenit in scandalul dintre Anamaria Prodan si Gigi Becali: L-a rugat sa nu mai vorbeasca despre familia noastra

Laurentiu Reghecampf a intervenit in scandalul dintre Anamaria Prodan si Gigi Becali. Fostul antrenor de la FCSB i-a trimis un mesaj omului de afaceri, prin care i-a cerut sa nu mai vorbeasca despre familia.

Cine este Tanner Krause, miliardarul cu care Gigi Becali a negociat transferul lui Dennis Man la Parma

Gigi Becali a negociat telefonic transferul lui Dennis Man la Parma, cu Tanner Krause, director general al companiei KumGo. Omul de afaceri are doar 33 de ani si l-a inlocuit in functia de CEO pe tatal sau,.

Petre Roman are o avere fabuloasa. Cati bani a strans intr-o viata din politica

Se pare ca fostul prim-ministru al Romaniei a reusit sa stranga o avere considerabila. La varsta de 74 de ani, Petre Roman are toate motivele sa nu duca grija zilei de maine. Asadar, cati bani a strans si ce pensie incaseaza tatal Oanei Roman? Cati bani a reusit sa stranga Petre Roman Daca majoritatea persoanelor .

Ministrul Educatiei, veste excelenta pentru profesori. Cati bani ar putea primi pentru orele recuperate

Ministrul Muncii, Sorin Cimpeanu, a anuntat in cursul zilei de ieri ca ordonanta privind remunerarea profesorilor pentru recuperarea orelor pierdute a fost prezentata miercuri, in sedinta Guvernului. Potrivit acestuia, suma propusa este motivanta, fiind similar cu plata medicilor. Cati bani vor primi in plus profesorii Momentul redeschiderii scolilor este tot mai aproape, astfel ca autoritatile .

Cati bani castiga Teo Trandafir la Kanal D. Suma pare din alta lume, ce spune vedeta TV

Cat castiga Teo Trandafir si ce salariu are vedeta de televiziune, este o intrebare care se afla pe buzele multora. Raspunsul acesta a venit chiar din partea ei. Vedeta a explicat cum sta treaba in ce priveste remuneratia ei. Cati bani castiga Teo Trandafir la Kanal D Teo Trandafir este cu certitudine una dintre cele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )