Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cine este Tanner Krause, miliardarul cu care Gigi Becali a negociat transferul lui Dennis Man la Parma

B1 B1,
Cine este Tanner Krause, miliardarul cu care Gigi Becali a negociat transferul lui Dennis Man la Parma

Gigi Becali a negociat telefonic transferul lui Dennis Man la Parma, cu Tanner Krause, director general al companiei KumGo. Omul de afaceri are doar 33 de ani si l-a inlocuit in functia de CEO pe tatal sau,. continuă pe B1

Gigi Becali a dat marea lovitura. Cati bani a luat dintr-un foc, mutare geniala in pandemie

Gigi Becali este fericit, avand in vedere cum evolueaza lucrurile cu privire la transferul lui Dennis Man la Parma. Patronul FCSB a confirmat plecarea lui Dennis Man catre clubul italian. Becali a clarificat ca a renuntat la scrisoarea de garantie bancara pe care intentiona initial sa o ceara clubului italian. Dennis Man joaca duminica pentru .

Cum a aparut fata lui Gigi Becali in Bucuresti. Ce detaliu s-a observat imediat

Se stie ca fiica lui Gigi Becali, patronul FCSB, se scalda in bani. Aceasta a iesit din nou in evidenta cu aspectul ei fizic, dar si cu un accesoriu controversat pe care aceasta l-a purtat pe strada. Cum a fost surprinsa tanara? Cum a aparut fata lui Gigi Becali in Bucuresti Alexandra, caci despre ea .

Gigi Becali, un nou derapaj misogin. Ce i-a transmis Anamariei Prodan

Un nou scandal in lumea fotbalului romanesc. in urma transferului lui Man de la FCSB, Gigi Becali a rabufnit. Cum l-a enervat impresara pe omul de afaceri, de acesta nu mai vrea sa mai discute cu ea? Gigi Becali, un nou derapaj misogin Transferul lui Denis Man la Parma a facut ca patronul FCSB sa .

Amenda drastica dupa conspiratiile lui Gigi Becali. Ce se intampla acum cu un post TV

S-a dat amenda drastica dupa conspiratiile lui Gigi Becali. Ce se intampla acum cu un postul TV care a difuzat un interviu cu latifundiarul din Pipera in care acesta a spus vrute si nevrute. Giigi Becali i-a adus unui post TV o amenda drastica la inceput de an. Anuntul CNA Amenda drastica pentru un post .

Ce a zis Vica Blochina despre Victor Piturca si Gigi Becali: Cum sa-i spun astuia?

Vica Blochina a fost invitata in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a trebuit sa faca fata unei provocari de zile mari, si anume, sa caracterizeze intr-un cuvant cateva vedete din Romania. Ce a spus frumoasa blondina aflati in randurile de mai jos. Ce a spus Vica Blochina despre Victor Piturca si Gigi Becali Vica Blochina .

Laurentiu Reghecampf a intervenit in scandalul dintre Anamaria Prodan si Gigi Becali: L-a rugat sa nu mai vorbeasca despre familia noastra

Laurentiu Reghecampf a intervenit in scandalul dintre Anamaria Prodan si Gigi Becali. Fostul antrenor de la FCSB i-a trimis un mesaj omului de afaceri, prin care i-a cerut sa nu mai vorbeasca despre familia.

S-au inteles! Dennis Man a plecat in Italia, pentru a semna contractul. Gigi Becali a anuntat cifrele transferului

Gigi Becali 62 de ani) anunta o noua lovitura pe piata transferurilor. Patronul de la FCSB il vinde intr-un final pe Dennis Man 22 de ani). Extrema liderului din Liga 1 pleaca in Italia, Serie A, la.

Totul despre familia lui Navalnii. Cine este sotia lui, de fapt, si cu ce se ocupa fiica lui

Proteste pro-Navalnii in Rusia, Aleksei Navalnii, judecat de urgenta, sotia lui e capul din spatele operatiunii sunt doar cateva dintre subiectele care aduc in vizor familia de disidenti impotriva lui Putin. Familia Navalnii: cine e sotia juristului si cu ce se ocupa fiica sa Yulia, in varsta de 44 de ani, este mama si .

Strazile din Bucuresti, teren minat pentru soferi. Accident grav dupa ce o masina a cazut intr-o groapa nesemnalizata. Cine este de vina

Iresponsabilitatea si treaba neterminata sunt sporturi nationale in Romania. Din pacate, in fiecare zi exista repercursiuni grave din cauza acestui lucru, dar fara nicio solutie. Un caz revolator este cel al unei tinere, aflata la un pas de a-si pierde viata, dupa ce masina in care se afla s-a prabusit intr-o groapa. Accidentul a avut .

Transferul lui Man in Italia arunca in aer relatia lui Gigi Becali cu Ana Maria Prodan. Cuvinte grele intre cei doi si acuzatii dintre cele mai grave

Cei doi au avut un schimb dur de replici, joi, intr-o emisiune de televiziune dupa anuntul prin care Dennis Man a fost transferat de Parma pentru o suma record in fotbalul romanesc.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2409 seconds )