Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gigi Becali a decis! Nicolae Dica este noul antrenor al FCSB

B1 B1,
Gigi Becali a decis! Nicolae Dica este noul antrenor al FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anuntat, luni, ca Nicolae Dica ii va lua locul tehnicianului Laurentiu Reghecampf, din urmatorul sezon. Dica este noul antrenor. Reghecampf va veni azi, e doar de la. continuă pe B1

Nicolae Dica este noul antrenor al FCSB, in locul lui Laurentiu Reghecampf

Noul antrenor al echipei FCSB este Nicolae Dica, fostul secund al antrenorilor Costel Galca si Mirel Radoi la FC Steaua in perioada iunie 2014 - decembrie 2015. Acesta a fost numit in functie de finantatorul clubului sportiv in locul lui Laurentiu Reghecampf, potrivit Agerpres.

Cine este noul antrenor al Stelei. Gigi Becali a facut anuntul

Finantatorul FCSB Gigi Becali a anuntat, luni, la resedinta sa din Aleea Alexandru, ca s-a inteles cu Nicolae Dica pentru preluarea postului de antrenor principal, ocupat pana acum de Laurentiu.

Gigi Becali ANUNT de ULTIMA ORA! Cine va fi noul antrenor al FCSB: MM l-a propus (FOTO)

Dupa ce Laurentiu Reghecampf isi va da oficial demisia de la FCSB si va pleca in Emiratele Arabe Unite, la Al Wahda, Nicolae Dica ii va lua locul pe banca. Acest anunt a fost facut chiar de.

Veste-soc la Steaua. Cine va fi noul antrenor. Becali a confirmat totul

Gigi Becali a confirmat ca Nicolae Dica va fi noul antrenor al FCSB-ului, odata ce Laurentiu Reghecampf va parasi echipa. Propunerea a fost facuta de Mihai Stoica, scrie gsp. ro. Patronul.

Becali: FCSB va avea un nou antrenor in sezonul urmator: Exclud varianta ca Reghecampf sa mai ramana, pentru ca eu cred ca a semnat deja cu alt club

Clubul de fotbal FCSB va avea un nou antrenor, in urmatorul sezon, a anuntat finantatorul Gigi Becali, duminica seara, la postul Digisport. Este vorba despre Nicolae Dica, cu care negocierile sunt in stadiu avansat.

Gigi Becali, mutare surpriza! Pe cine a contactat pentru postul de antrenor pentru FCSB

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminica, ca l-a contactat pe Nicolae Dica sa preia postul de antrenor in cazul in care Laurentiu Reghecampf va pleca si a precizat ca discutiile sunt.

Laurentiu Reghecampf a plecat de la FCSB - Nicolae Dica, noul tehnician al formatiei din Liga 1

Laurentiu Reghecampf nu mai este antrenorul echipei FCSB, noul tehnician fiind, conform spuselor patronului echipei, Nicolae Dica. In varsta de 36 de ani, Dica a pregatit ultima data pe SCM Pitesti, formatie alaturi de care a promovat in Liga II.

Noul antrenor al Universitatii Craiova este Devis Mangia

Noul antrenor al Universitatii Craiova este Devis Mangia, a anuntat luni presa italiana, dezvaluind si numele secundului sau: Paul Codrea. CS U Craiova s-a miscat rapid odata cu anuntul lui Gigi Multescu.

Palma pe care Hagi i-a dat-o lui Gigi Becali la zece ani dupa ce a fost dat afara din Ghencea. Ce i-a spus Regele in 2007 personajului care si-a batut joc de el

Gica Hagi nu doar ca a castigat campionatul in Romania, dar a reusit si sa-i dea o lectie de valoare si moralitate lui Gigi Becali.

Gigi Becali, lovitura pentru Gica Hagi in seara in care Regele a castigat titlul in Liga I

Steaua va contesta titlul obtinut de Viitorul Constanta in Liga I la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a anuntat patronul FCSB, Gigi Becali. Steaua si Viitorul au terminat la egalitate, dar trupa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )