Libnet.ro
UNICEF

18:30

Gigi Becali, despre protestele din penitenciare: Conditiile sunt grave, dar cel mai grav e ca pe un barbat nu il lasi sa se duca acasa langa nevasta lui. Un barbat care a stat fara femeie doi ani este un caine distrus, un animal (VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali, despre protestele din penitenciare: Conditiile sunt grave, dar cel mai grav e ca pe un barbat nu il lasi sa se duca acasa langa nevasta lui. Un barbat care a stat fara femeie doi ani este un caine distrus, un animal (VIDEO)

Omul de afaceri Gigi Becali a vorbit miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, despre protestele care au loc in mai multe penitenciare din tara. Latifundiarul sustine ca. continuă pe B1

Gigi Becali, despre audierea iPS Teodosie, la DNA: Mi-a dat doar o recomandare ca profesor universitar de teologie. ii cheama pe toti la DNA, dar vizibili sunt cei care mi-au dat mie recomandari (VIDEO)

Gigi Becali a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV ca a primit de la iPS Teodosie doar o recomandare pentru una din cartile scrise in perioada in.

Gigi Becali, despre cartea scrisa in detentie: Orice lucru care este benefic pentru societate este stiintific. iPS Laruentiu Streza a semnat o recomandare (VIDEO)

Gigi Becali a sustinut luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca lucrarea scrisa de le in detentie are caracter stiintific si teologic. Orice lucru care este.

Ministrul Justitiei, despre protestele din penitenciare: Nu voi adopta nicio masura sub presiune

Protestele se extind in tot mai multe penitenciare din tara. La Penitenciarul Rahova, mai multi detinuti au intrat in greva foamei. La Miercurea Ciuc, s-au folosit gaze lacrimogene pentru a-i calma pe de.

Mitropolitul Ardealului ar fi declarat la audierile de la DNA ca unele parti din cartea lui Gigi Becali au fost scrise de calugari

Cazul scriitorilor din penitenciare a reintrat luni in atentia publica, prin audierea la DNA a Mitropolitului Ardealului, iPS Laurentiu Streza. Acesta a fost chemat sa dea declaratii in fata.

Miron Cozma, despre protestele detinutilor: Constant cu stupefactie ca oameni din conducerea penitenciarelor mint (VIDEO)

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, care a randul sau a stat inchis in puscarie, a intervenit telefonic pentru B1TV si a comentat situatia actuala din penitenciare care a dus la proteste ale.

Ministrul Justitiei: Nu vom rezolva conditiile din penitenciare gratiind acum persoane. Sa spunem ca golim maine penitenciarele. Nu se va mai intampla sa mai avem infractionalitate in Romania? Eu cred ca da

Gratierea nu va rezolva problema conditiilor din penitenciare, a declarat Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, potrivit Agerpres. Aceasta a mai precizat ca obligatia sa de ministru este sa se asigure ca se.

Ministrul Justitiei: Nu vom rezolva conditiile din penitenciare gratiind acum persoane

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat miercuri ca adoptarea unei solutii de gratiere nu va rezolva problema conditiilor de detentie din penitenciare, subliniind ca este nevoie de o consultare larga a.

Replici acide in direct. Gigi Becali:Eu nu te tratez pe tine cu niciun respect pentru ca tu ai demoni. Remus Cernea: Va intorc si celalalt obraz. Becali: Si celalalt obraz sa il intorci si o sa ti-l scuip (VIDEO)

Gigi Becali si deputatul Remus Cernea au avut un schimb de replici extrem de aprins in cadrul unei emisiuni difuzate pe B1 TV. Invitat sa comenteze prin telefon subiectul audierii la DNA a Mitropolitului.

Gigi Becali, decizie bomba: Se muta din Bucuresti! Ce se intampla cu Steaua

Gigi Becali a luat o decizie radicala: pleaca din Bucuresti. Motivul: are de gand sa faca investitii majore intr-un alt oras din Romania. Gigi Becali are de gand sa faca un spital.

Gigi Becali ii linisteste pe suporteri: Steaua nu va intra niciodata in insolventa

Desi admite ca are o retinere in a mai investi in fotbal, Gigi Becali spune ca Steaua nu va intra niciodata in procedura de insolventa atata timp cat el va ramane la echipa.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )