Libnet.ro
UNICEF

22:45

Gigi Becali, inaintea meciului cu Manchester City: Nu ne poate califica decat Dumnezeu!

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, inaintea meciului cu Manchester City: Nu ne poate califica decat Dumnezeu!

Gigi Becali este realist in privinta sanselor la calificarea in grupele Ligii Campionilor. Steauaa picat cu Manchester City in play-off-ul Ligii Campionilor. Primul meci se va disputa la Bu. continuă pe Antena3

Gigi Becali despre meciul cu Manchester City: Ne batem cu ei si poate reusim surpriza

Steaua a cazut cu cel mai greu adversar posibil la tragerea la sorti pentru playoff-ul Ligii Campionilor, iar Gigi Becali comenteaza cu optimism sansele echipei sale.

Steaua joaca cu Manchester City in play-off-ul Ligii Campionilor. Reghecampf: Va fi foarte greu pentru noi

Echipa Steaua Bucuresti va intalni formatia engleza Manchester City, in play-off-ul Ligii Campionilor. Prima partida va avea loc la Bucuresti, in 16 sau 17 august. Returul este programata la Manchester, in 23 sau 24 august.

Steaua va juca in play-off-ul Ligii Campionilor cu Manchester City

Echipa de fotbal Steaua va intalni unul dintre cei mai dificili adversari posibili in play-off-ul UEFA Champions League. Manchester City are cel mai bun coeficient dintre echipele aflate in grupa non-campioanelor: 99. 256, potrivit Digi24.

Prima reactie din tabara lui Manchester City dupa tragerea la sorti

Manchester City va intalni pe Steaua in barajul pentru grupele Ligii Campionilor si, pofida unei diferente evidente de valoare, oficialii clubului englez respecta adversarul si au un discurs echilibrat.

Reghecampf: Avem sansa noastra cu Manchester City

Laurentiu Reghecampf crede ca Steaua are o sansa cu Manchester City in barajul pentru califcarea in grupele Ligii Campionilor, desi admite ca intre cele doua echipe exista o diferenta uriasa.

Radu Banciu, despre declaratiile lui Gigi Becali despre pozele de la mare ale Elenei Udrea: Nea Gigi... expertul in fericire si aprecierea binelui din estul Europei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1TV despre ce a spus Gigi Becali legat de pozele cu Elena Udrea la mare. Avem reactia lui Nea Gigi la toata tarasenia asta, care.

Aliat surpriza pentru Gigi Becali! LPF a anuntat ca echipa latifundiarului din Pipera are dreptul de a folosi numele Steaua (VIDEO)

Aliat surpriza pentru Gigi Becali in razboiul cu Armata. Liga Profesionista de Fotbal ii ia apararea razboinicului Luminii. LPF a anuntat ca echipa lui Becali are dreptul de a folosi numele Steaua,.

Gigi Becali, dezvaluiri incredibile despre Cristi Borcea si Valentina Pelinel

Gigi Becali a facut din nou lumina in cazul Cristi Borcea Valentina Pelinel. Latifundiarul a vorbit despre botezul micutului Milan Cristian si despre o viitoare nunta intre cei doi.

Gigi Becali s-a iubit in tinerete cu una dintre nepoatele lui Gheorghiu-Dej: Venea de pe camp, incaltat cu ciorapii de lana, dati de maicuta sa

Inainte sa o cunoasca pe actuala sa sotie, Luminita, patronul Stelei, Gigi Becali, avea faima unui cuceritor, insa putini stiu ca marea sa iubire a fost taman nepoata lui Gheorghiu-Dej, scrie.

Venea de pe camp incaltat cu ciorapii de lana, dati de maicuta sa. Dezvaluiri incredibile din viata personala a lui Gigi Becali. Patronul Stelei a avut o relatie cu nepoata lui Gheorghiu-Dej (FOTO)

Gigi Becali are o viata de familie curata, frumoasa si linistita, el fiind fericit alaturi de sotia sa, Luminita, care i-a daruit doua fete. Chiar daca viata sa personala nu este expusa prea mult,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )