Libnet.ro
UNICEF

07:45

Reghecampf: Avem sansa noastra cu Manchester City

Online Sport Online Sport,
Reghecampf: Avem sansa noastra cu Manchester City

Laurentiu Reghecampf crede ca Steaua are o sansa cu Manchester City in barajul pentru califcarea in grupele Ligii Campionilor, desi admite ca intre cele doua echipe exista o diferenta uriasa. continuă pe Online Sport

Suma colosala pe care i-a promis Gigi Becali lui Reghecampf daca trece de Manchester City

Daca trece Steaua de City, Reghe va lua 1,2 milioane de euro, plus diurna, a spus Becali la Digi Sport, scrie gsp. ro. Acesta a comentat si situatia lui Hamroun, pe care spera sa-l vanda.

Steaua joaca cu Manchester City in play-off-ul Ligii Campionilor. Reghecampf: Va fi foarte greu pentru noi

Echipa Steaua Bucuresti va intalni formatia engleza Manchester City, in play-off-ul Ligii Campionilor. Prima partida va avea loc la Bucuresti, in 16 sau 17 august. Returul este programata la Manchester, in 23 sau 24 august.

Steaua va juca in play-off-ul Ligii Campionilor cu Manchester City

Echipa de fotbal Steaua va intalni unul dintre cei mai dificili adversari posibili in play-off-ul UEFA Champions League. Manchester City are cel mai bun coeficient dintre echipele aflate in grupa non-campioanelor: 99. 256, potrivit Digi24.

Prima reactie din tabara lui Manchester City dupa tragerea la sorti

Manchester City va intalni pe Steaua in barajul pentru grupele Ligii Campionilor si, pofida unei diferente evidente de valoare, oficialii clubului englez respecta adversarul si au un discurs echilibrat.

Gigi Becali, inaintea meciului cu Manchester City: Nu ne poate califica decat Dumnezeu!

Gigi Becali este realist in privinta sanselor la calificarea in grupele Ligii Campionilor. Steauaa picat cu Manchester City in play-off-ul Ligii Campionilor. Primul meci se va disputa la Bu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )