Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gigi Becali, dezvaluiri incredibile despre Cristi Borcea si Valentina Pelinel

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, dezvaluiri incredibile despre Cristi Borcea si Valentina Pelinel

Gigi Becali a facut din nou lumina in cazul Cristi Borcea Valentina Pelinel. Latifundiarul a vorbit despre botezul micutului Milan Cristian si despre o viitoare nunta intre cei doi. continuă pe Antena3

Venea de pe camp incaltat cu ciorapii de lana, dati de maicuta sa. Dezvaluiri incredibile din viata personala a lui Gigi Becali. Patronul Stelei a avut o relatie cu nepoata lui Gheorghiu-Dej (FOTO)

Gigi Becali are o viata de familie curata, frumoasa si linistita, el fiind fericit alaturi de sotia sa, Luminita, care i-a daruit doua fete. Chiar daca viata sa personala nu este expusa prea mult,.

Radu Banciu, despre declaratiile lui Gigi Becali despre pozele de la mare ale Elenei Udrea: Nea Gigi... expertul in fericire si aprecierea binelui din estul Europei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1TV despre ce a spus Gigi Becali legat de pozele cu Elena Udrea la mare. Avem reactia lui Nea Gigi la toata tarasenia asta, care.

Gigi Becali despre meciul cu Manchester City: Ne batem cu ei si poate reusim surpriza

Steaua a cazut cu cel mai greu adversar posibil la tragerea la sorti pentru playoff-ul Ligii Campionilor, iar Gigi Becali comenteaza cu optimism sansele echipei sale.

E oficial! Cristi Borcea divorteaza!

Cristi Borcea si Alina vor trebui sa se prezinte in fata instantei pentru a pune capat casniciei de cinci ani si pentru a imaprti bunurile comune. Cererea a fost inregistrata la Judecatoria Buftea, dupa ce cei doi soti nu au putut divorta la notar.

Gigi Becali, sfaturi despre post pentru Elena Udrea: Sa nu mearga la mare pentru ca sminteste barbatii!

Gigi Becali a explicat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ce inseamna si cum trebuie tinut postul, comentand astfel mesajele publicate de Elena Udrea, pe Facebook, in care anunta.

Ce spune Gigi Becali despre postul tinut de Elena Udrea

Gigi Becali a explicat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ce inseamna si cum trebuie tinut postul, comentand astfel mesajele publicate de Elena Udrea, pe Facebook, in care anunta.

BOMBA iN SHOWBIZ: Suleyman de Romania divorteaza. Cristi Borcea si Alina au decis sa puna capat mariajului

Relatia dintre Cristi Borcea si Alina Vidican a atins punctul culminant. Dupa ce presa a tot vehiculat ca cei doi urmeza sa divorteze, inevitabilul s-a produs. Astfel ca fostul sef al lui Dinamo si Alina.

Aliat surpriza pentru Gigi Becali! LPF a anuntat ca echipa latifundiarului din Pipera are dreptul de a folosi numele Steaua (VIDEO)

Aliat surpriza pentru Gigi Becali in razboiul cu Armata. Liga Profesionista de Fotbal ii ia apararea razboinicului Luminii. LPF a anuntat ca echipa lui Becali are dreptul de a folosi numele Steaua,.

Gigi Becali s-a iubit in tinerete cu una dintre nepoatele lui Gheorghiu-Dej: Venea de pe camp, incaltat cu ciorapii de lana, dati de maicuta sa

Inainte sa o cunoasca pe actuala sa sotie, Luminita, patronul Stelei, Gigi Becali, avea faima unui cuceritor, insa putini stiu ca marea sa iubire a fost taman nepoata lui Gheorghiu-Dej, scrie.

Gigi Becali, inaintea meciului cu Manchester City: Nu ne poate califica decat Dumnezeu!

Gigi Becali este realist in privinta sanselor la calificarea in grupele Ligii Campionilor. Steauaa picat cu Manchester City in play-off-ul Ligii Campionilor. Primul meci se va disputa la Bu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )