Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali, prima reactie dupa ce Mitropolitul Ardealului a fost citat ca martor la DNA: Mi se pare ca este prea mult, pentru ca este o chestiune de nimic

B1 B1,
Gigi Becali, prima reactie dupa ce Mitropolitul Ardealului a fost citat ca martor la DNA: Mi se pare ca este prea mult, pentru ca este o chestiune de nimic

Gigi Becali a declarat luni ca stia ca Mitropolitul Ardealului va fi chemat sa dea declaratii la DNA, dar i-a fost jena sa-l spuna acestuia, informeaza Stiripesurse. ro. Mi se pare ca este prea mult,. continuă pe B1

Mitropolitul Ardealului, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul cartilor scrise in detentie: iPS Laurentiu Streza a coordonat o lucrare scrisa de Gigi Becali (VIDEO)

Mitropolitul Ardealului, inaltpreasfintitul Laurentiu Streza, a ajuns luni dimineata la DNA, pentru a fi audiat ca martor in dosarul cartilor scrise in penitenciar, informeaza B1.

Cine este mitropolitul Ardealului, audiat la DNA in dosarul Savantii inchisorilor. Laurentiu Streza, despre Becali:Biserica l-a cinstit, el ne-a ajutat la Catedrala

IPS Laurentiu Streza, mitropolitul Ardealului, audiat luni, 11 iulie, la DNA, in calitate de martor, in dosarul Savantii inchisorilor, a ajuns in atentia publica dupa ce a blestemat un jurnalist care a fotografiat Mercedesul de lux al Mitropoliei. A facut studii in Elvetia inainte de 1989, este profesor si are cuvinte de lauda la adresa lui Becali: As vrea sa-l vad pe unul dintre oamenii potentati ai lumii acesteia care au facut atata bine.

Mitropolitul Ardealului, audiat in dosarul lucrarilor stiintifice scrise in inchisoare. il poate infunda pe Becali?

Mitropolitul Ardealului Laurentiu Streza a fost citat, luni, ca martor la Directia Nationala Anticoruptie DNA). El este audiat in dosarul lucrarilor stiintifice scrise in inchisoare.

Revista presei: Portugalia a castigat Euro 2016; Mitropolitul Ardealului, audiat la DNA; experimentele din piramida comunista

Portugalia a castigat Euro 2016 dupa ce a infrant echipa Frantei, Mitropolitul Ardealului a fost chemat la audieri la DNA si un pitestean si-a transformat casa intr-o piramida, dupa modelul unui experiment comunist acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de [].

Mitropolitul Ardealului, citat ca martor la DNA

Laurentiu Streza, mitropolitul Ardealului, a fost citat ca martor, astazi, la DNA, in dosarul detinutilor-scriitori, potrivit Digi24.

Mitropolitul Ardealului, citat ca martor la DNA

Laurentiu Streza, mitropolitul Ardealului, a fost citat ca martor, astazi, la DNA, in dosarul detinutilor-scriitori, potrivit Digi24.

Dosarul Savantii inchisorilor. Mitropolitul Ardealului, audiat la DNA

Mitropolitul Ardealului, inalt Prea Sfintitul Lauretiu Streza, s-a prezentat luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul privind cartile scrise de detinuti in inchisori. Acesta a fost citat in calitate de martor.

Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, audiat la DNA ca martor

Mitropolitul Ardealului, Lauretiu Streza, a venit, luni, la DNA, fiind citat pentru a fi audiat ca martor in dosarul privind cartile scrise in penitenciar, in care se fac cercetari pentru favorizare.

Gigi Becali, razboi deschis cu Razvan Burleanu, dupa alegerea lui Christoph Daum ca selectioner: Doi jucatori de la Steaua ca nu mai merg la nationala! Nu se inteleg cu antrenor strain!

Patronul Stelei Gigi Becali este intr-un razboi deschis cu seful FRF Razvan Burleanu, in contextul numirii lui Cristoph Daum ca selectioner al nationalei, arata prosport. ro. Burleanu a vorbit si.

Gigi Becali are relatii la Primaria Capitalei: Gabriela Firea, fina sa, e primar, iar Aurelian Badulescu, avocatul sau, tocmai ce a fost numit viceprimar

Aurelian Badulescu , avocat al lui Gigi Becali si reprezentant al Alianetei PSD-UNPR, a fost ales viceprimar al Capitalei. Puterea centrala de la Primaria Bucurestiului se invarte in centrul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )