Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gigi Becali: Steaua e mai puternica decat a fost vreodata

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali: Steaua e mai puternica decat a fost vreodata

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat joi ca Steaua nu a fost niciodata mai puternica decat este in prezent si ca nu se poate vorbi de nicio rivalitate cu ASA Tg. Mures. continuă pe Online Sport

Gigi Becali implineste 57 de ani: Desi ma detasasem de lucrurile lumesti, adevarul e ca mi-e dor de fotbal (VIDEO)

Gigi Becali implineste joi 57 de ani. De ziua lui, latifundiarul din Pipera recunoaste ca, desi s-a detasat de lucrurile lumesti, inca ii este dor de fotbal. Desi ma detasasem de lucrurile lumesti,.

Microsoft a facut un motor de cautare YouTube mai bun decat Google

Sunt sanse mici ca YouTube sa isi piarda vreodata titlul de rege al video-urilor online, dar cei de la Microsoft au gasit o modalitate prin care sa te faca sa accesezi Bing inainte sa cauti un clip. Microsoft a actualizat functia de cautare video a Bing saptamana asta, iar rezultatul final e destul de bun. [] Microsoft a facut un motor de cautare YouTube mai bun decat Google Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sandero RS e cea mai puternica Dacie, dar nu o vom vedea si la noi

La Buesnos Aires are loc salonul auto anual. De ce ne intereseaza ce urmeaza sa apara pe piata destinata Americii de Sud? Pentru ca acolo se lanseaza cea mai puternica Dacie de serie din istorie. Nu poarta sigla Dacia, ci Renault, si se numeste Sandero RS. Francezi de la Renault sub-branduiesc Dacia ca versiunea ieftina [] Sandero RS e cea mai puternica Dacie, dar nu o vom vedea si la noi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Producatorii de medicamente generice: 1.200 de produse, dintre care jumatate fabricate in tara, costa mai putin decat 0,5 litri de apa

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) sustine ca 1. 200 de produse, dintre care jumatate fabricate in tara, costa mai putin decat o jumatate de litru de apa minerala, in contextul anuntarii scaderii preturilor la medicamente de la 1 iulie.

FOTO VIDEO Oaza de civilizatie de pe Autostrada Soarelui. Toaletele publice mai curate decat la mall, ingrijite de o echipa de fosti someri din Fetesti

O mana de ingrijitori din Fetesti au reusit sa demonstreze ca toaletele publice pot fi mai curate decat cele de la malluri. Vasile Voicu, seful parcarilor de pe A2: Este o munca de echipa. Unul singur n-ar putea face nimic.

De ce unii oameni sunt mai frigurosi decat altii

De ce unii oameni pot sta in pantaloni scurti atunci cand altii se plang de frig chiar si cu o geaca groasa? Aceasta e o intrebare la care stiinta incearca sa raspunda de mult timp. Charles Darwin a remarcat capacitatea locuitorilor Tierra del Fuego de a rezista la frig inca din timpul celui de-al doilea [] De ce unii oameni sunt mai frigurosi decat altii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Microsoft a facut un motor de cautare pentru YouTube mai bun decat Google

Cei de la Microsoft au gasit o modalitate prin care sa te faca sa accesezi Bing, inainte de a cauta un video pe YouTube. Microsoft a actualizat functia de cautare video a Bing saptamana asta, iar rezultatul final e destul de bun. Implica previzualizari in miniatura mai mari si mai clare ale clipurilor, care pot [] Microsoft a facut un motor de cautare pentru YouTube mai bun decat Google Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Lovitura spectaculoasa pe care Gigi Becali o pregateste la Steaua

Steaua incearca sa acopere cit mai repede golul lasat in poarta dupa plecarea lui Giedrius Arlauskis. Stiridesport. ro sustine ca ros-albastrii fac eforturi pentru a-l aduce pe Mario Felgueiras, fostul.

Subiecte Evaluare Nationala 2015. Germana, mai grea decat romana

Elevii de etnie romana care au studiat in limba germana si-au prins urechile la proba de Limba Materna de la Evaluarea Nationala, unde exigentele au fost mari, dupa cum sustin candidatii si unii profesori de la clasa.

Plata cu cardul in strainatate, mai ieftina decat schimburile la casele valutare

Utilizarea cardului la comercianti reprezinta, in general, cea mai ieftina metoda de plata in calatoriile in afara tarii, aducand economii semnificative comparativ cu schimburile valutare realizate in tara sau la destinatie, arata un studiu MasterCard realizat la nivelul Europei Centrale si de Est si Israel.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )