Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ginerele presedintelui Traian Basescu, urmarit penal pentru fals si inselaciune

România Liberă România Liberă,
Ginerele presedintelui Traian Basescu, urmarit penal pentru fals si inselaciune

Ginerele presedintelui Traian Basescu, Radu Pricop, este urmarit penal pentru fals si inselaciune de procurorii de la Parchetul instantei supreme, fiind suspectat de fals si inselaciune, intr-un dosar privind restituirea unor proprietati . continuă pe România Liberă

EXCLUSIV! Radu Tudor: Ginerele lui Traian Basescu, urmarit penal pentru fals si inselaciune

Ginerele presedintelui Traian Basescu, Radu Pricop, este urmarit penal intr-un dosar privind restituirea unor terenuri, a afirmat jurnalistul Radu Tudor, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la.

Ginerele presedintelui Traian Basescu, urmarit penal

Radu Pricop, ginerele pre and sedintelui Traian Basescu, este urmarit penal intr-un dosar in care este acuzat de nereguli privind o serie de retrocedari de terenuri.

Radu Pricop, ginerele presedintelui Basescu, urmarit penal pentru inselaciune si fals in inscrisuri

Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus, din 26 mai 2014, inceperea urmaririi penale pentru inselaciune si fals pe numele lui Radu Pricop, ginerele presedintelui Traian Basescu, transmite Agerpres. Informatia a fost prezentata initial de catre ziaristul Radu Tudor pe blogul sau.

Presedintele Basescu nu stie cum il cheama pe GINERELE SAU, urmarit penal pentru fals si inselaciune

Presedintele Traian Basescu l-a numit pe ginerele sau, luni, in declaratia de presa de la Palatul Cotroceni, Radu Pricopie, desi numele acestuia este Radu Pricop. Stiu ca va sta ca prioritate si o.

Tariceanu a propus oficial Senatului sa adopte o declaratie prin care sa ceara demisia presedintelui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca propune Senatului adoptarea unei declaratii prin care sa se ceara demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu. Tariceanu a mai spus ca ii va propune lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, ca si Camera sa adopte o declaratie similara. Vezi atasata propunerea lui Tariceanu). Propunerea oficiala a lui Tariceanu, postata pe site-ul Senatului, arata ca atitudinea presedintelui Romaniei nu s-a ameliorat dupa suspendarea din 2012 si ca scadalul Bercea Mondial - Mircea Basescu au creat o situatie si o imagine incompatibile cu statutul functiei de Presedinte al Romaniei si cu mult sub demnitatea impusa acestei pozitii in stat. Propunerea lui Tariceanu este ca Traian Basescu sa-si prezinte demisia de onoare. In curs de actualizare.

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, urmarit penal pentru inselaciune. Basescu: Toti romanii trebuie sa raspunda in fata legii

Radu Pricop, ginerele presedintelui Traian Basescu, este urmarit penal de procurorii Parchetului General pentru inselaciune si fals in inscrisuri in legatura cu restituirea mai multor terenuri nationalizate. Nu stiu despre ce e vorba, dar, cu certitudine, toti romanii trebuie sa raspunda in fata legii, a declarat presedintele Basescu in aceasta seara.

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, urmarit penal pentru inselaciune

Radu Pricop, ginerele presedintelui Traian Basescu, este urmarit penal de procurorii Parchetului General pentru inselaciune si fals in inscrisuri in legatura cu restituirea mai multor terenuri nationalizate.

iCCJ cere CCR lamuriri privind IMUNITATEA presedintelui Traian Basescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie cere Curtii Constitutionale sa se pronunte in ceea ce priveste imunitatea presedintelui statului, in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza pe Traian Basescu.

Discutii in Parlament privind adoptarea unei Declaratii pentru demiterea presedintelui Traian Basescu

Zi importanta in Parlament! Membrii coalitiei de guvernare urmeaza sa discute despre adoptarea unei Declaratii pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, ca urmare a arestarii fratelui sau. in ceea ce.

Subiectele zilei: Cum a scapat fratele presedintelui din incendiul de pe petrolierul Unirea; DW: A spus presedintele Traian Basescu tot adevarul?; Franta continua prigoana impotriva romilor

Sfatul lui Iohannis pentru Traian Basescu: Daca as fi in situatia lui mi-as da demisia. Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la Timisoara, ca daca s-ar afla in situatia presedintelui Traian Basescu, referindu-se la. A fost Nadia Comaneci atent monitorizata de serviciile de spionaj? Cu aproape o luna inainte de revolutia din 1989, care a dus la caderea regimului lui Ceausescu, Nadia Comaneci a fugit din Romania impreuna cu mai multe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2841 seconds )