Libnet.ro
UNICEF

06:30

Radu Pricop, ginerele presedintelui Basescu, urmarit penal pentru inselaciune si fals in inscrisuri

Hotnews Hotnews,
 Radu Pricop, ginerele presedintelui Basescu, urmarit penal pentru inselaciune si fals in inscrisuri

Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus, din 26 mai 2014, inceperea urmaririi penale pentru inselaciune si fals pe numele lui Radu Pricop, ginerele presedintelui Traian Basescu, transmite Agerpres. Informatia a fost prezentata initial de catre ziaristul Radu Tudor pe blogul sau. continuă pe Hotnews

Ginerele presedintelui Traian Basescu, urmarit penal pentru fals si inselaciune

Ginerele presedintelui Traian Basescu, Radu Pricop, este urmarit penal pentru fals si inselaciune de procurorii de la Parchetul instantei supreme, fiind suspectat de fals si inselaciune, intr-un dosar privind restituirea unor proprietati .

EXCLUSIV! Radu Tudor: Ginerele lui Traian Basescu, urmarit penal pentru fals si inselaciune

Ginerele presedintelui Traian Basescu, Radu Pricop, este urmarit penal intr-un dosar privind restituirea unor terenuri, a afirmat jurnalistul Radu Tudor, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la.

Ginerele presedintelui Traian Basescu, urmarit penal

Radu Pricop, ginerele pre and sedintelui Traian Basescu, este urmarit penal intr-un dosar in care este acuzat de nereguli privind o serie de retrocedari de terenuri.

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, urmarit penal pentru inselaciune. Basescu: Toti romanii trebuie sa raspunda in fata legii

Radu Pricop, ginerele presedintelui Traian Basescu, este urmarit penal de procurorii Parchetului General pentru inselaciune si fals in inscrisuri in legatura cu restituirea mai multor terenuri nationalizate. Nu stiu despre ce e vorba, dar, cu certitudine, toti romanii trebuie sa raspunda in fata legii, a declarat presedintele Basescu in aceasta seara.

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, urmarit penal pentru inselaciune

Radu Pricop, ginerele presedintelui Traian Basescu, este urmarit penal de procurorii Parchetului General pentru inselaciune si fals in inscrisuri in legatura cu restituirea mai multor terenuri nationalizate.

Presedintele Basescu nu stie cum il cheama pe GINERELE SAU, urmarit penal pentru fals si inselaciune

Presedintele Traian Basescu l-a numit pe ginerele sau, luni, in declaratia de presa de la Palatul Cotroceni, Radu Pricopie, desi numele acestuia este Radu Pricop. Stiu ca va sta ca prioritate si o.

Coalitia de guvernare discuta luni o posibila actiune parlamentara pentru demisia presedintelui Basescu

Membrii coalitiei de guvernare vor discuta, luni, despre posibilitatea initierii unei actiuni parlamentare, precum adoptarea unei Declaratii a Parlamentului, pentru demisia presedintelui Traian Basescu, ca urmare a cazului in care este implicat fratele sau, potrivit liderului PSD, premierul Ponta.

Cristian Diaconescu despre cazul fratelui presedintelui: Basescu a reactionat ca un adevarat om de stat

Presedintele Traian Basescu a reactionat consecvent in sprijinul justitiei si al independentei acesteia ca un adevarat om de statfiind de neinteles cum unii politicieni de dreapta nu inteleg miza acestor zile, a declarat, sambata, pentru Mediafax, candidatul Partidului Miscarea Populara la prezidentiale, Cristian Diaconescu.

Cristian Diaconescu, despre cazul fratelui presedintelui: Basescu a reactionat ca un adevarat om de stat

Presedintele Traian Basescu a reactionat consecvent in sprijinul justitiei si al independentei acesteia ca un adevarat om de statfiind de neinteles cum unii politicieni de dreapta nu inteleg miza acestor zile, a.

Cristian Diaconescu, despre cazul fratelui presedintelui: Basescu a reactionat ca un adevarat om de stat

Presedintele Basescu a reactionat consecvent in sprijinul justitiei si al independentei acesteia ca un adevarat om de stat, a declarat candidatul PMP la prezidentiale, Cristian Diaconescu. Terfelirea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )