Libnet.ro
UNICEF

16:45

Giurgiu: Mai multe tronsoane de drum, inchise circulatiei, din cauza inundatiilor

B1 B1,
Giurgiu: Mai multe tronsoane de drum, inchise circulatiei, din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu au fost inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, informeaza Mediafax. Nu exista insa localitati izolate intrucat in zonele afectate. continuă pe B1

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu, inchise circulatiei din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate intrucat in zonele afectate exista rute ocolitoare, cel mai recent bilant aratand ca in judet peste 3. 500 de hectare de teren sunt acoperite de ape.

Mai multe tronsoane de drum, inchise, miercuri seara, din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate, relateaza Mediafax.

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu au fost inchise din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate intrucat in zonele afectate exista rute ocolitoare, cel.

Alunecari de teren in mai multe zone din Prahova, din cauza ploilor

Ploile din ultimele zile au provocat pagube in mai multe zone ale judetului Prahova, unde s-au produs alunecari de teren. Mai multe tronsoane de drum din judetul Prahova au fost afectate. Astfel,.

FOTO Inundatii la Dragutesti. Mai multe locuinte au fost inundate din cauza lucrarilor de modernizare a DN 66

Mai multe gospodarii din comuna Dragutesti au fost inundate, astazi, din cauza lucrarilor de modernizare a Drumului National 66.

Raport: Foametea afecteaza tot mai multe persoane in Marea Britanie

Tot mai multe persoane din Marea Britanie sunt afectate de foamete, potrivit unui raport publicat luni si finantat de Arhiepiscopia din Canterbury, in care sunt acuzate sistemul de alocatii sociale si salariile.

Autoritatea Electorala Permanenta a transmis DNA mai multe documente in cazul alegerilor din diaspora

Autoritatea Electorala Permanenta a transmis, luni, Directiei Nationale Anticoruptie DNA) mai multe documente solicitate de anchetatori in dosarul organizarii alegerilor in sectiile de votare din strainatate.

Autoritatea Electorala a transmis DNA mai multe documente in cazul alegerilor din diaspora

Autoritatea Electorala Permanenta a transmis, luni, procurorilor anticoruptie mai multe documente solicitate de DNA in dosarul organizarii alegerilor in sectiile de votare din strainatate, intre acestea numarandu-se si corespondenta intra si interinstitutionala privind votul din diaspora.

PREMIILE GRAMMY 2015: Beyonce, cele mai multe nominalizari din ISTORIE! Iata lista completa a nominalizatilor

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari sase la editia din 2015 a galei premiilor Grammy,.

TOP 10 vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Actrita Shailene Woodley, protagonista filmului SF Divergent, ocupa primul loc in Top 10 al vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe site-ul IMDb, Top 10 Stars.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )