Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mai multe tronsoane de drum, inchise, miercuri seara, din cauza inundatiilor

România Liberă România Liberă,
Mai multe tronsoane de drum, inchise, miercuri seara, din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu, inchise circulatiei din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate intrucat in zonele afectate exista rute ocolitoare, cel mai recent bilant aratand ca in judet peste 3. 500 de hectare de teren sunt acoperite de ape.

Giurgiu: Mai multe tronsoane de drum, inchise circulatiei, din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu au fost inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, informeaza Mediafax. Nu exista insa localitati izolate intrucat in zonele afectate.

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu au fost inchise din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate intrucat in zonele afectate exista rute ocolitoare, cel.

Alunecari de teren in mai multe zone din Prahova, din cauza ploilor

Ploile din ultimele zile au provocat pagube in mai multe zone ale judetului Prahova, unde s-au produs alunecari de teren. Mai multe tronsoane de drum din judetul Prahova au fost afectate. Astfel,.

Tariceanu, despre ministerele PLR: Ne gandim la Finante, Transporturi, Economie, Educatie, Cultura. Marti, miercuri vom sti mai multe

Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, la Antena 3, despre posibilele portofolii pe care PLR le-ar viza, in cazul remanierii, ca 65506;se gandesc la Finante, Transporturi, Economie, dar si alte ministere, precum Cultura sau Educatie si ca marti sau miercuri se vor sti mai multe in acest sens, potrivit Mediafax.

UPDATE Avertizari de ceata, polei si inundatii in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru mai multe judete din tara. Si hidrologii au emis avertizari de inundatii, valabile pana duminica seara.

UPDATE Cod portocaliu de inundatii emis de hidrologi. Avertizari de ceata si polei in mai multe judete. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru mai multe judete din tara. Si hidrologii au emis avertizari de inundatii, valabile pana duminica seara.

Cod rosu pe raul Teleorman. Mai multe familii au fost evacuate

Zeci de persoane din comuna Tatarastii de Jos au fost evacuate din locuinte, in noaptea de marti spre miercuri, ca urmare a instituirii codului rosu de inundatii pe raul Teleorman, informeaza Agerpres.

TOP 10 vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Actrita Shailene Woodley, protagonista filmului SF Divergent, ocupa primul loc in Top 10 al vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe site-ul IMDb, Top 10 Stars.

TOP 10 vedete care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Actrita Shailene Woodley ocupa primul loc in topul vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe site-ul IMDb, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )