Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu au fost inchise din cauza inundatiilor

Antena3 Antena3,
Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu au fost inchise din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate intrucat in zonele afectate exista rute ocolitoare, cel. continuă pe Antena3

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu, inchise circulatiei din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate intrucat in zonele afectate exista rute ocolitoare, cel mai recent bilant aratand ca in judet peste 3. 500 de hectare de teren sunt acoperite de ape.

Giurgiu: Mai multe tronsoane de drum, inchise circulatiei, din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu au fost inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, informeaza Mediafax. Nu exista insa localitati izolate intrucat in zonele afectate.

Mai multe tronsoane de drum, inchise, miercuri seara, din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate, relateaza Mediafax.

Viiturile au afectat noua localitati din judetul Giurgiu

Noua localitati din judetul Giurgiu sunt afectate de inundatii. in ultimele 24 de ore, apele raurilor Neajlov si Dambovnic au continuat sa se reverse, acoperind peste 1. 400 de hectare de teren si afectand.

Trei localitati din judetul Giurgiu, afectate de inundatii

Peste o suta de hectare de pasune, zeci de hectare de teren, dar si drumuri si gospodarii din trei localitati ale judetului Giurgiu au fost inundate.

Patru localitati din judetul Giurgiu sunt afectate de inundatii

Romanii afectati de inundatiile din ultimele 24 de ore n-au inchis un ochi toata noaptea de teama ca apele sa nu se reverse din nou. Peste 400 de hectare de teren au fost acoperite de ape in urma ploilor.

Patru localitati din judetul Giurgiu sunt afectate de inundatii (VIDEO)

Romanii afectati de inundatiile din ultimele 24 de ore n-au inchis un ochi toata noaptea de teama ca apele sa nu se reverse din nou. Peste 400 de hectare de teren au fost acoperite de ape in urma ploilor.

Prahova: Alunecari de teren, in mai multe localitati din judet. Doua stanci, in pericol de a se pabusi pe DN1

Mai multe alunecari de teren s-au produs in ultimele zile in judetul Prahova, iar pe marginea DN1 intre Ploiesti si Brasov doua stanci cu diametrul de 70 de centimetri sunt in pericol de prabusire, ca urmare.

Alunecari de teren in mai multe zone din Prahova, din cauza ploilor

Ploile din ultimele zile au provocat pagube in mai multe zone ale judetului Prahova, unde s-au produs alunecari de teren. Mai multe tronsoane de drum din judetul Prahova au fost afectate. Astfel,.

VIDEO Peste 80 de gospodarii, inundate in localitati din judetul Dambovita/ Giurgiu: peste 300 de hectare de teren inundate

Peste 80 de gospodarii din mai multe localitati ale judetului Dambovita au fost inundate, duminica, in urma ploilor torentiale care au dus la cresterea debitelor a doua paraie care au iesit din matca, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )