Libnet.ro
UNICEF

11:46

Givenchy A MURIT! Celebrul designer de moda a fost gasit decedat in casa

B1 B1,
Givenchy A MURIT! Celebrul designer de moda a fost gasit decedat in casa

Givenchy a murit! Celebrul designer de moda francez a fost gasit decedat in casa. Hubert de Givenchy, una dintre figurile legendare ale modei din ultimii 50 de ani, a murit in somn, sambata, la 91 de ani, scri. continuă pe B1

Arges: Un tanar a fost gasit mort dupa ce a fost ARUNCAT din masina

Un tanar din Pitesti, judetul Arges, a fost gasit mort pe o stada, martorii precizand ca a fost aruncat dintr-o masina. O ancheta este in desfasurate pentru a determina cauza decesului si.

Misterul crimei de la aeroportul din Malaga in care un barbat a fost gasit mort si cu testiculele intr-o cutie de conserve a fost rezolvat

Trei barbati au fost arestati si condamnati la inchisoare dupa ce au ucis intr-un mod bizar un britanic de 51 de ani in Malaga. Acesta din urma a fost gasit cu bucati de sunca pe fese si testiculele intr-o cutie de conserve, scrie Ladbible.

Misterul crimei de langa aeroportul din Malaga, unde un barbat a fost gasit mort si cu testiculele intr-o cutie de conserve

Trei barbati au fost arestati si condamnati la inchisoare dupa ce au ucis intr-un mod bizar un britanic de 51 de ani in Malaga. Acesta din urma a fost gasit cu bucati de sunca pe fese si cu testiculele intr-o cutie de conserve, scrie Ladbible.

Un cunoscut actor, acuzat cu mai multe abuzuri sexuale, a fost gasit mort

Actorul sud-coreean Jo Min-ki, care a fost acuzat de abuzuri sexuale, a fost gasit fara suflare vineri. Autoritatile cred ca ar putea fi vorba de o posibila sinucidere. JO Min-ki, in varsta de 52 de.

Un cunoscut actor, acuzat de mai multe abuzuri sexuale, a fost gasit mort

Actorul sud-coreean Jo Min-ki, care a fost acuzat de abuzuri sexuale, a fost gasit fara suflare vineri. Autoritatile cred ca ar putea fi vorba de o posibila sinucidere. JO Min-ki, in varsta de 52 de.

Caz socant in Teleorman! Un jandarm a fost gasit impuscat in cap in sediul institutiei

Caz socant in judetul Teleorman. Un jandarm a fost gasit impuscat chiar in sediul Jandarmeriei Teleorman. Colegii au fost cei care l-au descoperit vineri dimineata iar, din primele informatii, se pare ca.

Un actor celebru a fost gasit mort. Fusese acuzar de hartuire sexuala si viol

Actorul sud-coreean Jo Min-ki in varsta de 52 de ani, acuzat de hartuire sexuala si viol, a fost gasit mort in casa lui din Seul, scrie BBC, citat de news. ro. Jo Min-Ki, cunoscut pentru roluri din filme si.

Un jandarm a fost gasit mort in vestiarul unitatii din Alexandria. Urma sa intre in tura. Colegii sunt consternati

Trupul neinsufletit al unui jandarm a fost gasit in vestiarul Inspectoratului Judetean de Jardarmi din Alexandria, judetul Teleorman. Barbatul prezenta leziuni in zona capului ca pareau produse prin impuscare. Avea 42 de ani, era casatorit, avea un copil. in 2016 fusese avansat inainte de termen. Colegii acestuia sunt consternati.

Teleorman: Un jandarm a fost gasit impuscat in sediul Inspectoratului Judetean

Un jandarm a fost gasit impuscat in cap, in noaptea de joi spre vineri, in sediul Inspectoratului Judetean Teleorman, politistii demarand o ancheta in acest caz, informeaza Agerpres.

Hubert de Givenchy, legendarul creator de moda, a murit

Hubert de Givenchy, legendarul creator de moda, a murit la varsta de 91 de ani, anunta, luni, presa .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )