Libnet.ro
UNICEF

19:31

Un actor celebru a fost gasit mort. Fusese acuzar de hartuire sexuala si viol

Antena3 Antena3,
Un actor celebru a fost gasit mort. Fusese acuzar de hartuire sexuala si viol

Actorul sud-coreean Jo Min-ki in varsta de 52 de ani, acuzat de hartuire sexuala si viol, a fost gasit mort in casa lui din Seul, scrie BBC, citat de news. ro. Jo Min-Ki, cunoscut pentru roluri din filme si. continuă pe Antena3

Arges: Un tanar a fost gasit mort dupa ce a fost ARUNCAT din masina

Un tanar din Pitesti, judetul Arges, a fost gasit mort pe o stada, martorii precizand ca a fost aruncat dintr-o masina. O ancheta este in desfasurate pentru a determina cauza decesului si.

Un cunoscut actor, acuzat cu mai multe abuzuri sexuale, a fost gasit mort

Actorul sud-coreean Jo Min-ki, care a fost acuzat de abuzuri sexuale, a fost gasit fara suflare vineri. Autoritatile cred ca ar putea fi vorba de o posibila sinucidere. JO Min-ki, in varsta de 52 de.

Un cunoscut actor, acuzat de mai multe abuzuri sexuale, a fost gasit mort

Actorul sud-coreean Jo Min-ki, care a fost acuzat de abuzuri sexuale, a fost gasit fara suflare vineri. Autoritatile cred ca ar putea fi vorba de o posibila sinucidere. JO Min-ki, in varsta de 52 de.

Un jandarm a fost gasit mort in vestiarul unitatii din Alexandria. Urma sa intre in tura. Colegii sunt consternati

Trupul neinsufletit al unui jandarm a fost gasit in vestiarul Inspectoratului Judetean de Jardarmi din Alexandria, judetul Teleorman. Barbatul prezenta leziuni in zona capului ca pareau produse prin impuscare. Avea 42 de ani, era casatorit, avea un copil. in 2016 fusese avansat inainte de termen. Colegii acestuia sunt consternati.

Misterul crimei de la aeroportul din Malaga in care un barbat a fost gasit mort si cu testiculele intr-o cutie de conserve a fost rezolvat

Trei barbati au fost arestati si condamnati la inchisoare dupa ce au ucis intr-un mod bizar un britanic de 51 de ani in Malaga. Acesta din urma a fost gasit cu bucati de sunca pe fese si testiculele intr-o cutie de conserve, scrie Ladbible.

Misterul crimei de langa aeroportul din Malaga, unde un barbat a fost gasit mort si cu testiculele intr-o cutie de conserve

Trei barbati au fost arestati si condamnati la inchisoare dupa ce au ucis intr-un mod bizar un britanic de 51 de ani in Malaga. Acesta din urma a fost gasit cu bucati de sunca pe fese si cu testiculele intr-o cutie de conserve, scrie Ladbible.

Barbatul din Valcea, care a fost dat disparut in urma cu o saptamana, a fost gasit mort pe un camp

Un barbat de 57 de ani din Valcea a fost dat disparut in urma cu o saptamama. Acesta a fost gasit fara suflare pe un camp din localitatea Vitomiresti, judetul Olt. Anchetatorii iau in considerare ca.

Tanar gasit mort pe o strada din Pitesti, dupa ce ar fi fost aruncat dintr-o masina. Suspectii au fost depistati in trafic dupa cateva ore

Un tanar a fost gasit mort, duminica, pe o strada din municipiul Pitesti, martorii sustinand ca ar fi fost aruncat dintr-un autoturism. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean IPJ).

Tanar gasit mort pe o strada din Pitesti; martorii sustin ca a fost aruncat dintr-o masina

Un tanar a fost gasit mort, duminica, pe o strada din municipiul Pitesti, martorii sustinand ca ar fi fost aruncat dintr-un autoturism, relateaza Agerpres.

Un tanar gasit mort pe o strada din Pitesti a fost aruncat dintr-o masina. Cine se afla in autoturism

Cadavrul unui barbat a fost gasit duminica, 11 martie, pe o strada din cartierul Trivale, orasul Pitesti. Exista martori care sustin ca omul ar fi fost aruncat dintr-un autoturism.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )