Libnet.ro
UNICEF

17:30

Glencore a iesit din cursa pentru Cupru Min

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Glencore a iesit din cursa pentru Cupru Min

Ministrul Economiei Varujan Vosganian a anuntat, in urma cu putin timp, ca firma Glencore a fost descalificata din cadrul licitatiei pentru preluarea productiei de cupru de la Cupru Min. continuă pe Ziarul Bursa

Licitatia pentru Cupru Min, pe 15 octombrie

Licitatia cu oferta in plic pentru potentialii cumparatori ai cuprului produs la Cupru Min va avea loc pe 15 octombrie, a anuntat in urma cu putin timp ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

Licitatia pentru Cupru Min, pe 15 octombrie

Update 17:51 Vosganian: Pretul minim din oferta este de 6. 900 de dolari pe tona Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul ministerului, ca pretul minim din oferta pentru atragerea de investitii la Cupru Min Abrud este de 6. 900 de dolari pe tona.

Cupru Min: doar doi petitori s-au calificat pentru cumpararea concentratului de cupru

Doi dintre cei trei investitori interesati sa cumpere concentratul de cupru de la Cupru Min, Yildirim Holding Turcia) si Trafigura Olanda), au ramas in cursa, dupa ce Glencore Elvetia) a avut omisiuni in privinta scrisorii de garantie bancara, potrivit ministrului Economiei, Varujan Vosganian.

Vosganian: La Cupru Min, pretul minim cerut este de 6.900 de dolari pe tona de concentrat de cupru

Ministerul Economiei porneste de la un pret minim de 6. 900 de dolari pe tona de concentrat de cupru in cazul procedurii de atragere de investitii la Cupru Min, a declarat Varujan Vosganian, ministrul de resort.

Licitatia pentru productia Cupru Min - pe 15 octombrie

Licitatia pentru preluarea productiei Cupru Min se va desfasura in data de 15 octombrie, a anuntat, ieri, ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

Cifrele afacerii de la Cupru Min Abrud: 500 milioane de dolari in 7 ani pentru 330.000 de tone concentrat de cupru

Reprezentantii Ministerului Economiei sunt optimisi in legatura cu succesul procedurii de atragere investitii la compania Cupru Min Abrud, afala in derulare pani in 15 octombrie. Secretarul de stat Bogdan Badea a declarant joi la Alba Iulia ca ministerul a optat pentru atragerea de investitori pentru a se putea rezolva rapid problemele de mediu.

Kodak a iesit din faliment cu mai putine activitati si cu jumatate din numarul initial de angajati

Kodak a iesit din lungul proces de restructurare in care a intrat la inceput de 2012, iar compania are acum mult mai putine activitati si numarul de angajati este de 8. 500, jumatate fata de cel de acum doi ani, scrie Bloomberg. Kodak nu va mai vinde catre clienti persoane fizice, ci va furniza companiilor tehnologie de printare, senzori pentru touch-screen-uri de smartphone si tableta si filme pentru industria cinematografica.

ASPA cheltuie doar 1% din buget pentru sterilizare cainilor.

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor cheltuie anual doar 1% din buget pentru sterilizarea cainilor fara stapani. Suma este mult mai mica decat sumele pe care institutia le plateste pentru salariile angajatilor sau intretinerea cladirii. ASPA are un buget de 14,5 milioane de lei circa 3,2 milioane de euro) pentru 2013. Banii ar ajunge pentru 33. 000 de custi, potrivit unei estimari a Ziarului Financiar. Ce se intampla insa cu aceste fonduri? Afla din articolul Cine sunt .

PROTEST iN CAPITALA: Zeci de oameni au iesit in starda pentru a protesta fata de ...

ZECI de oameni au iesit, vineri, in Piata Romana din Capitala pentru a protesta fata de masurile luate de Sorin Oprescu, in cazul cainilor fara stapan. Actiunea oamenilor nu a fost aprobata insa de Primaria Generala. CITITI SI: Un alt COPIL a fost MUTILAT de un caine comunitar. S-a intamplat intr-o comuna din Dambovita Participantii s-au adunat, in jurul orei 19. 00, pe trotuarul din zona Coloanelor, unde a fost asezata o fotografie a copilului de patru ani sfasiat de caini, langa care sunt .

Nicolaescu: Pacientul va putea opta, din 2014, pentru ce medicamente doreste in functie de diagnosticul primit

Ministrul Sanatatii,Eugen Nicolaescu, a anuntat, marti, in cadrul unei dezbateri vizand masurile de reforma in sistemul sanitar, ca, incepand de anu viitor, medicul va fi obligat sa informeze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )