Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vosganian: La Cupru Min, pretul minim cerut este de 6.900 de dolari pe tona de concentrat de cupru

Adevărul Adevărul,
Vosganian: La Cupru Min, pretul minim cerut este de 6.900 de dolari pe tona de concentrat de cupru

Ministerul Economiei porneste de la un pret minim de 6. 900 de dolari pe tona de concentrat de cupru in cazul procedurii de atragere de investitii la Cupru Min, a declarat Varujan Vosganian, ministrul de resort. continuă pe Adevărul

Licitatia pentru Cupru Min, pe 15 octombrie

Update 17:51 Vosganian: Pretul minim din oferta este de 6. 900 de dolari pe tona Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul ministerului, ca pretul minim din oferta pentru atragerea de investitii la Cupru Min Abrud este de 6. 900 de dolari pe tona.

Licitatia pentru Cupru Min, pe 15 octombrie

Licitatia cu oferta in plic pentru potentialii cumparatori ai cuprului produs la Cupru Min va avea loc pe 15 octombrie, a anuntat in urma cu putin timp ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

Niciun dosar de oferta pentru Cupru Min, la finalul saptamanii

Update 14:35 ME: Trei copmpanii au depus documente in termenul specificat Ministerul Economiei ME) a anuntat, astazi, ca trei companii au depus documente in vederea achizitionarii de concentrat de cupru de la Cupru Min: Yildirim Holding Inc. Turcia), Trafigura Olanda) si Glencore Elvetia), potrivit unui comunicat de presa.

Niciun dosar de oferta pentru Cupru Min, la finalul saptamanii

Cursa pentru Cupru Min se apropie de final si, cu toate ca mai deunazi ministrul Economiei anunta ca exista multi investitori interesati de un parteneriat in investitii la Abrud, totusi, vineri conducerea companiei inca nu avea remisa nicio scrisoare de intentie, potrivit unor surse din piata.

Trei companii din Turcia, Olanda si Elvetia au depus documente pentru investitii la Cupru Min Abrud

Trei companii au depus documentele necesare inscrierii in procedura de selectie si verificare a eligibilitatii in vederea achizitionarii de concentrat de cupru de la SC Cupru Min SA Abrud. Potrivit Ministerului Economiei, cele trei companii sunt Yildirim Holding Inc. Turcia), Trafigura Olanda) si Glencore Elvetia).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )