Libnet.ro
UNICEF

23:00

Google lanseaza o platforma dedicata invatarii la distanta in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Google lanseaza o platforma dedicata invatarii la distanta in Romania

O noua platforma dedicata invatarii la distanta in Romania, sub forma unui hub de informatii si unelte, a fost lansata de Google, menit sa ajute profesorii pe perioada crizei cauzate de virusul COVID-19, potrivit unui comunicat de presa al companiei, transmis luni AGERPRES. continuă pe Ziarul Bursa

Google lanseaza un hub dedicat invatarii la distanta in Romania

Google lanseaza o platforma dedicata invatarii la distanta, un hub de informatii si unelte menite sa ajute profesorii pe perioada crizei cauzate de virusul COVID-19.

Google lanseaza un hub pentru invatarea la distanta in Romania

Google lanseaza o platforma dedicata invatarii la distanta, un hub de informatii si unelte menite sa ajute profesorii pe perioada crizei cauzate de virusul COVID-19. Aceasta ofera resurse in limba romana necesare profesorilor pentru a se instrui in utilizarea pachetului G Suite for Education, pentru a se conecta cu elevii lor si a realiza lectii interesante si placute.

Google a lansat o platforma pentru cadrele didactice, dedicata invatarii la distanta

Google anunta lansarea unei platforme dedicate invatarii la distanta in Romania, un hub de informatii si unelte menite sa ajute profesorii pe perioada de criza din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )