Libnet.ro
UNICEF

16:45

GRAV accident feroviar in Bulgaria, urmat de o EXPLOZIE puternica. Patru oameni si-au pierdut viata si zeci sunt raniti

B1 B1,
 GRAV accident feroviar in Bulgaria, urmat de o EXPLOZIE puternica. Patru oameni si-au pierdut viata si zeci sunt raniti

Patru oameni si-au pierdut viata si alti 23 au fost raniti intr-un grav accident feroviar in Bulgaria, potrivit RT. com. Autoritatile spun ca numarul deceselor ar putea creste din cauza. continuă pe B1

GRAV accident feroviar in Bulgaria, urmat de o EXPLOZIE puternica. Cinci oameni si-au pierdut viata si zeci sunt raniti

UPDATE: Cinci persoane si-au pierdut viata in urma accidentului feroviar din Bulgaria. Patru oameni si-au pierdut viata si alti 23 au fost raniti intr-un grav accident feroviar in.

Accident feroviar in Bulgaria, soldat cu cel putin cinci morti si 29 de raniti

ACTUALIZARE 17:12 Guvernul bulgar va declara luni zi de doliu national, dupa accidentul de tren Guvernul bulgar va declara luni zi de doliu national, dupa accidentul de tren urmat de explozie care a provocat moartea a cel putin cinci persoane si ranirea altor 29, relateaza Sofia News Agency. ---------- Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata astazi si 25 au fost ranite cand un tren de marfa a deraiat si a explodat la intrarea in gara din localitatea bulgara Hitrino, provocand distrugerea a 20 de cladiri, informeaza agentia Reuters.

UPDATE Explozie puternica in Istanbul. 20 de raniti dupa un atentat cu vehicul-capcana

O explozie puternica, produsa cel mai probabil de o bomba, a avut loc sambata seara in centrul orasului turc Istanbul. Cel putin 20 de raniti, dupa explozia unei masini-capcana.

Accident feroviar in Bulgaria, soldat cu cel putin cinci morti si 25 de raniti

Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata astazi si 25 au fost ranite cand un tren de marfa a deraiat si a explodat la intrarea in gara din localitatea bulgara Hitrino, provocand distrugerea a 20 de cladiri, informeaza agentia Reuters.

Un tren incarcat cu propan a deraiat in Bulgaria. Bilantul provizoriu indica patru morti si mai multi raniti

Un tren a deraiat la intrarea dintr-un orasel din Bulgaria. Vagoanele, incarcate cu propan, au explodat, iar bilantul provizoriu indica patru morti si 23 de raniti. Autoritatile se pregatesc sa evacueze orasul Hitrino.

Grav accident de circulatie in Piatra Neamt: A fost activat planul rosu de interventie (FOTO, VIDEO)

Un accident grav a avut loc astazi, 10 decembrie, in municipiul Piatra-Neamt. Incindentul s-a petrecut in jurul orei 11:30, pe Aleea Brazilor drumul ce duce in cartierul Valeni). La fata locului su.

Grav accident de circulatie in Piatra Neamt, o persoana a decedat: A fost activat planul rosu de interventie (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Soferul autoturismului Dacia care a patruns pe contrasens a decedat. Cinci dintre pasagerii microbuzului lovit au ajuns la spital cu rani care insa nu le pun viata in pericol. Un accident.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )