Libnet.ro
UNICEF

12:30

Grav accident rutier la Roma: Un roman a murit, iar alti doi au fost raniti

B1 B1,
Grav accident rutier la Roma: Un roman a murit, iar alti doi au fost raniti

Un cetatean roman a murit, iar alti doi au fost raniti, intr-un grav accident rutier produs marti la periferia orasului italian Roma. Un autobuz al companiei Cotral in care nu erau. continuă pe B1

Grav accident rutier in judetul Constanta

Intre localitatile Cobadin si Ciocarlia, judetul Constanta, a avut loc un grav accident rutier. Politistii au fost chemati la locul accidentului unde un autoturism s-a rasturnat, scrie.

Un roman a murit, iar alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs in apropiere de Roma

Un roman a murit marti, iar alti doi au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau, un Opel Vivaro, s-a lovit de un autocar si de un alt Opel, mai mic, in apropiere de Roma, relateaza Roma Today.

Tragedie in ziua de Paste: o femeie a murit intr-un accident rutier la iesirea din Slobozia, iar alte sase persoane au fost grav ranite

O femeie a murit si alte sase persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut la iesire din Slobozia, catre Autostrada Soarelui. Supravietuitorii au ajuns la spital cu ambulantele. Doua dintre victime se afla in stare grava.

Accident rutier grav in Botosani. Sapte persoane au ajuns la spital

Un grav accident de circulatie a avut loc sambata seara, in centrul orasului Darabani, judetul Botosani, acolo unde trei autoturisme si o caruta s-au izbit, iar sapte persoane au ajuns la spital. Totul s-a intamplat.

O femeie a murit si sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier, dupa o depasire periculoasa

Sarbatorile de Paste au adus o tragedie pentru cateva familii. Un accident grav s-a petrecut in apropiere de Autostrada Soarelui, iar in urma acestuia, o persoana a decedat, iar alte sase au fost.

FOTO Tragedie intr-o familie din Turceni. Un tanar a murit si fratele lui se afla in coma indusa in urma unui teribil accident rutier

Un tanar in varsta de 27 de ani, din localitatea Turceni, a murit, iar fratele sau se afla in stare foarte grava, in coma indusa, la spital, in urma unui teribil accident care a avut loc in aceasta dimineaa pe drumul dintre Orsova si Baile Herculane.

Un copil de 13 ani a murit intr-un accident rutier, din cauza soferului care a condus sub influenta alcoolului

Un copil de 13 ani a murit, in urma unui accident produs duminica seara in localitatea Dara. Baiatul se intorcea impreuna cu familia de la gratarul de 1 mai, potrivit adevarul. ro. Soferul.

Un fotbalist de 19 ani a murit in urma unui accident rutier

Drama de proportii in fotbalul german. Tanarul Niklas Feierabend, un jucator in varsta de numai 19 ani, legitimat la Hannover 96, echipa din Bundesliga, a murit in aceasta.

Circulatie blocata pe DN 7, intre Pitesti si Ramnicu Valcea, in urma unui accident rutier

Traficul rutier a fost blocat, marti, pe DN 7, intre Pitesti si Ramnicu Valcea, ca urmare a unui accident produs in zona localitatii argesene Moraresti.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )