Libnet.ro
UNICEF

19:16

Grav accident rutier in judetul Constanta

Antena3 Antena3,
Grav accident rutier in judetul Constanta

Intre localitatile Cobadin si Ciocarlia, judetul Constanta, a avut loc un grav accident rutier. Politistii au fost chemati la locul accidentului unde un autoturism s-a rasturnat, scrie. continuă pe Antena3

Accident rutier grav in Botosani. Sapte persoane au ajuns la spital

Un grav accident de circulatie a avut loc sambata seara, in centrul orasului Darabani, judetul Botosani, acolo unde trei autoturisme si o caruta s-au izbit, iar sapte persoane au ajuns la spital. Totul s-a intamplat.

Tragedie in ziua de Paste: o femeie a murit intr-un accident rutier la iesirea din Slobozia, iar alte sase persoane au fost grav ranite

O femeie a murit si alte sase persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut la iesire din Slobozia, catre Autostrada Soarelui. Supravietuitorii au ajuns la spital cu ambulantele. Doua dintre victime se afla in stare grava.

O femeie a murit si sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier, dupa o depasire periculoasa

Sarbatorile de Paste au adus o tragedie pentru cateva familii. Un accident grav s-a petrecut in apropiere de Autostrada Soarelui, iar in urma acestuia, o persoana a decedat, iar alte sase au fost.

Un copil de 13 ani a murit intr-un accident rutier, din cauza soferului care a condus sub influenta alcoolului

Un copil de 13 ani a murit, in urma unui accident produs duminica seara in localitatea Dara. Baiatul se intorcea impreuna cu familia de la gratarul de 1 mai, potrivit adevarul. ro. Soferul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )