Libnet.ro
UNICEF

08:00

GRAV accident rutier pe Valea Oltului! Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier pe Valea Oltului! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs duminica seara la Caineni in judetul Valcea, pe DN 7 Valea Oltului, opt persoane, printre care si un copil in varsta de un an, fiind ranite. La locul producerii accidentului au. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Dambovita! Un politist care se deplasa cu motocicleta catre serviciu, lovit mortal

Un politist, in varsta de 40 de ani, angajat al IPJ Dambovita, a fost lovit mortal, vineri dimineata, pe DN 71 Targoviste Bucuresti, de un autoturism care circula pe contrasens. Traficul rutier a fost.

FOTO VIDEO Imagini de la accidentul cu 8 victime de pe Valea Oltului

Un grav accident rutier s-a petrecut duminica seara, 22 iulie, pe DN 7 / E 81, pe Valea Oltului, pe fondul grabei si neatentiei la volan. Opt persoane au ajuns la spital, dintre care trei copii. Cinci dintre victime se aflau in masina al carei sofer a cauzat evenimentul. Printre acestia se aflau si doi minori.

Opt raniti intr-un accident produs pe Valea Oltului

Opt persoane, intre care un copil de un an, au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica dupa-amiaza pe Drumul National 7, in judetul Valcea. Accidentul s-a produs in conditiile in care soferul unui autoturism a intrat in depasirea unei coloane de masini in curba si a lovit frontal un alt autoturism care venea din sens opus.

TRAGEDIE pe sosea! A murit intr-un GRAV accident rutier (VIDEO)

Un roman a murit pe loc, iar sotia si fiica sa sunt in coma, dupa ce masina pe care o conducea s-au rasturnat duminica, in jurul orei 7:30, pe autostrada A1, la Pressbaum, in directia Viena, Austria. Din.

Accident grav pe Valea Oltului. Opt persoane au fost ranite

Un accident rutier soldat cu opt raniti, printre care si un copil in varsta de un an, s-a produs duminica seara la Caineni in judetul Valcea, pe DN 7 Valea Oltului. Potrivit IPJ Valcea, cele sapte persoan.

Trei copii si un adult au murit intr-un accident rutier la Leuseni. Cum s-a intamplat tragedia

Patru persoane, printre care trei copii, si-au pierdut viata intr-un grav accident de circulatie care s-a produs in seara de miercuri, 18 iulie, ora 22. 30 pe traseul Leuseni-Chisinau, in apropierea satului Leuseni.

MAE: Un romn a murit, iar alti doi au fost raniti, n urma unui accident rutier n Austria

Un roman a decedat, iar alti doi, printre care si un minor, au fost raniti, in urma unui accident rutier produs in apropierea orasului Sankt Polten, la vest de Viena, Austria, a anuntat duminica Ministerul Afacerilor Externe MAE), relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )