Libnet.ro
UNICEF

12:15

MAE: Un romn a murit, iar alti doi au fost raniti, n urma unui accident rutier n Austria

Hotnews Hotnews,
 MAE: Un romn a murit, iar alti doi au fost raniti, n urma unui accident rutier n Austria

Un roman a decedat, iar alti doi, printre care si un minor, au fost raniti, in urma unui accident rutier produs in apropierea orasului Sankt Polten, la vest de Viena, Austria, a anuntat duminica Ministerul Afacerilor Externe MAE), relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Vrancea: Doi adolescenti au murit, iar alti doi au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un podet

Doi adolescenti - de 14 si 18 ani - au murit, iar alti doi au fost raniti in urma unui accident produs, joi seara, pe DN 2 la Tamboiesti, in judetul Vrancea, dupa ce masina in care se aflau a fost scapata de sub control si a intrat intr-un podet. Din primele date, accidentul s-a produs pe fondul vitezei si al carosabilului umed.

Doi barbati au fost raniti in urma exploziei de la Complexul Energetic Oltenia. Starea lor este extrem de grava

Doi barbati au fost raniti in urma exploziei de la Complexul Energetic Oltenia, iar unul dintre ei a ajuns la Spitalul de Arsi cu arsuri de gradul II si III pe 70% din corp. Starea lui e foarte.

Primele informatii despre explozia de la mina Pinoasa in care au fost raniti grav doi muncitori: Ministrul Energiei a demarat o ancheta

Doi angajati ai Complexului Energetici Oltenia au fost grav raniti sambata dupa o explozie la un panou electric de la mina Pinoasa din cadrul Complexului Energetic Oltenia. in urma evenimentului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )