Libnet.ro
UNICEF

01:05

GRAV accident rutier in Vrancea. Patru masini au fost implicate. Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier in Vrancea. Patru masini au fost implicate. Bilantul VICTIMELOR

Patru masini au fost implicate, joi seara, intr-un accident rutier pe DN 2 E 85, intre Focsani si Garoafa, judetul Vrancea, cinci persoane fiind ranite. La fata locului au intervenit mai multe echipaje de. continuă pe B1

Primele imagini de la accidentul rutier in care a fost implicat Igor Dodon - VIDEO

Presedintele Republicii Moldova Igor Dodon a fost implicat, duminica, intr-un grav accident rutier. Potrivit presei de peste Prut, doua masini din coloana oficiala s-au lovit violent de un camion care intrase pe co.

Vrancea: Cinci raniti dupa ce patru masini s-au ciocnit pe DN 2

Cinci persoane au fost ranite, joi seara, intr-un accident in care au fost implicate patru autovehicule, pe DN 2 E 85, intre Focsani si Garoafa. Doua dintre victime sunt in stare grava, iar traficul este blocat.

Motociclista de 58 de ani din Germania decedata intr-un accident rutier produs pe Transalpina in zona barajului Oasa

O femeie in varsta de 58 de ani cu domiciliul in Germania a decedat miercuri intr-un accident rutier grav petrecut pe DN67C Transalpina.

Patru tineri au decedat intr-un accident rutier produs duminica, la Orhei

Patru tineri, cu varste cuprinse intre 15 si 20 de ani, au murit duminica, 9 septembrie, in urma unui accident rutier produs pe traseul R-20, Orhei-Rezina, in apropiere de localitatea Podgoreni, raionul Orhei.

Dorin Chirtoaca considera ca Igor Dodon a fost implicat in accident rutier pentru ca a condus in stilul lui Putin

Fostul primar de Chisinau Dorin Chirtoaca e de parere ca Igor Dodon se face vinovat de accidentul rutier in care a fost implicat presedintele tarii duminica, 9 septembrie, pentru ca ar fi cortegiul acestuia ar fi mers in stilul lui Putin . ) cu viteza dubla fata de limita legala, cu lumini, girofaruri si restul de zurgalai, speriind pe toata lumea si alungandu-i pe participantii la trafic in toate partile cu megafonul politiei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )