Libnet.ro
UNICEF

23:45

Grecia estimeaza crestere economica, pentru prima data din 2008

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia estimeaza crestere economica, pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru al acestui an, pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul anului. continuă pe Ziarul Bursa

Grecia estimeaza ca va avea crestere economica pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul anului.

Grecia se pregateste pentru CRESTERE ECONOMICA, pentru prima data din 2008

Autoritatile elene estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in cel de-al treilea trimestru pentru prima data din 2008 si preconizeaza un avans al produsul intern brut de 0,6% la sfarsitul.

Autoritatile elene estimeaza ca Grecia va inregistra crestere economica in trimestrul trei, pentru prima data din anul 2008

Grecia va inregistra crestere economica in trimestrul trei al acestui an, pentru prima data din 2008, estimeaza autoritatile elene, potrivit ABC News. PremierulAntonis Samaras a declarat ca Grecia va.

Grecia estimeaza ca va inregistra crestere economica in T3 2014

Autoritatile de la Atena estimeaza ca economia tarii va intra pe crestere in al treilea trimestru, pentru prima data din 2008, si estimeaza un avans al PIB-ului de 0,6% la sfarsitul anului, informeaza AFP si Reuters.

Fitch a revizuit in scadere estimarea de crestere economica pentru 2014

Fitch a confirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei pe termen lung, in valuta la BBB- si in moneda locala BBB, mentinand calificativul in categoria investment grade si a revizuit in scadere prognoza de crestere economica pentru acest an, de la 2,8% la 2,2%. Plafonul de tara a fost confirmat la nivelul BBB+. Totodata, Fitch a reconfirmat perspectiva stabila a ratingului datoriei guvernamentale a Romaniei.

Sustinatorii independentei Scotiei trec pentru prima data pe primul loc in sondaje

Sustinatorii independentei Scotiei trec pentru prima data pe primul loc in sondaje, cu 11 zile inainte de referendum.

Cei care doresc independenta Scotiei au trecut pentru prima data pe primul loc in sondaje

Sondajele privind referendumul Scotiei pentru independenta arata pentru prima data o majoritate a scotienilor care sustin ruperea de Marea Britanie, cu doar 11 zile inainte de vot, arata Sunday Times. Potrivi.

Sustinatorii independentei Scotiei conduc pentru prima data intr-un sondaj de opinie

Sustinatorii independentei Scotiei sunt pentru prima data in frunte intr-un sondaj care urmeaza sa fie dat publicitatii duminica de Sunday Times, cu 11 zile inainte de referendum, relateaza Agerpres.

Fitch a confirmat ratingul Romaniei si a revizuit in scadere estimarea de crestere economica

Fitch a confirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei pe termen lung, in valuta la BBB- si in moneda locala BBB, mentinand astfel calificativul in categoria investment grade, si a revizuit in scadere prognoza de crestere economica pentru acest an, de la 2,8% la 2,2%, scrie Mediafax.

Fitch a revizuit in scadere prognoza de crestere economica pe 2014 a Romaniei

Fitch a confirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei pe termen lung, in valuta la BBB- si in moneda locala BBB, mentinand astfel calificativul in categoria investment grade, si a revizuit in scadere prognoza de crestere economica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )