Libnet.ro
UNICEF

08:30

Grecia a obtinut amanarea platilor catre FMI

Adevărul Adevărul,
Grecia a obtinut amanarea platilor catre FMI

Guvernul grec a cerut si a obtinut joi de la Fondul Monetar International FMI) amanarea rambursarii pana la sfarsitul lunii iunie a patru rate din imprumut prevazute in aceasta luna si din care prima trebuia achitata vineri, au anuntat FMI si o sursa guvernamentala greaca, citata de AFP. continuă pe Adevărul

Grecia a obtinut amanarea platilor catre FMI: Statul elen mai are de achitat trei rate

Guvernul Greciei a cerut in mod oficial, joi seara, Fondului Monetar International amanarea pana la sfarsitul lunii iunie a ratelor care au scadenta luna aceasta, primind un raspuns pozitiv, informeaza.

Grecia isi va plati rata de 300 milioane de euro catre FMI daca va ajunge la un acord cu creditorii pana vineri cand este data scadenta

Grecia va face plata de 300 de milioane de euro catre FMI scadenta vineri, daca va ajunge pana atunci la un acord cu creditorii, chiar daca ajutorul international nu va fi furnizat la timp. Plata de pe 5 iunie.

in ce conditii nu va achita Grecia rata catre FMI

Grecia a avertizat creditorii internationali ca, in lipsa unui acord rapid, nu va plati rata de 300 de milioane de euro catre Fondul Monetar International FMI).

Grecia avertizeaza ca, in lipsa unui acord, nu va achita rata de 300 mil. euro catre FMI

Grecia a avertizat creditorii internationali ca, in lipsa unui acord rapid, nu va plati rata de 300 de milioane de euro catre Fondul Monetar International FMI), scadenta vineri, in contextul in care premierul Alexis Tsipras se va deplasa miercuri.

Grecia avertizeaza ca, in lipsa unui acord, nu va achita rata de 300 de milioane de euro catre FMI

Grecia a avertizat creditorii internationali ca, in lipsa unui acord rapid, nu va plati rata de 300 de milioane de euro catre Fondul Monetar International FMI), scadenta vineri, in contextul in care premierul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )