Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia poate fi doar prima piesa de domino din Zona Euro: urmeaza Spania, Italia sau Portugalia?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Grecia poate fi doar prima piesa de domino din Zona Euro: urmeaza Spania, Italia sau Portugalia?

Spania ar putea ajunge intr-o situatie similara cu cea din Grecia, daca i se vor impune aceleasi politici de austeritate, aprecia, intr-un interviu, fostul ministru de finante grec Yanis Varoufakis, un economist cu idei neortodoxe despre euro si. continuă pe Wall-Street Ro

Zeci de cabane si pensiuni din zona montana Ranca, scoase la vanzare: Turistii ocolesc zona din cauza inchiderii DN 67C Transalpina

Zeci de cabane si pensiuni din zona montana Ranca au fost scoase la vanzare dupa ce proprietarii au inregistrat pierderi considerabile din cauza numarului de turisti aflat in scadere, care au ocolit traseul din.

Somajul din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Rata somajului din zona euro s-a mentinut, in iunie, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani - 11,1%, iar in Uniunea Europeana a ramas la 9,6%, potrivit anuntului facut vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Alexis Tsipras: Am avut planuri de urgenta pentru eventualitatea iesirii Greciei din zona euro

Premierul grec Alexis Tsipras a admis ca Executivul de la Atena a avut planuri de urgenta pentru o posibila iesire a tarii din zona euro, insa a respins acuzatiile potrivit carora ar fi fost pregatita.

Alina Gorghiu, prima femeie presedinte din istoria PNL

Si Alina Gorghiu s-a facut remarcata in ultimii ani. A intrat in politica la un an dupa ce a terminat facultatea, urmand ca 12 ani mai tarziu sa conduca cel mai vechi partid politic din Romania. Alina.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )