Libnet.ro
UNICEF

12:45

Somajul din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Somajul din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Rata somajului din zona euro s-a mentinut, in iunie, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani - 11,1%, iar in Uniunea Europeana a ramas la 9,6%, potrivit anuntului facut vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Alexis Tsipras: Am avut planuri de urgenta pentru eventualitatea iesirii Greciei din zona euro

Premierul grec Alexis Tsipras a admis ca Executivul de la Atena a avut planuri de urgenta pentru o posibila iesire a tarii din zona euro, insa a respins acuzatiile potrivit carora ar fi fost pregatita.

Grecia poate fi doar prima piesa de domino din Zona Euro: urmeaza Spania, Italia sau Portugalia?

Spania ar putea ajunge intr-o situatie similara cu cea din Grecia, daca i se vor impune aceleasi politici de austeritate, aprecia, intr-un interviu, fostul ministru de finante grec Yanis Varoufakis, un economist cu idei neortodoxe despre euro si.

Orasul din Romania in care e cel mai bine sa traiesti

Cluj-Napoca este cel mai bine pozitionat oras romanesc intr-un clasament care masoara calitatea vietii in 97 de metropole din intreaga lume. Topul, realizat de specialistii de la Numbeo, este valabil pentru.

Andreea Paul: Este nevoie urgent de alinierea Legii BNR la cerintele Comisie Europene, avand in vedere tinta Romaniei de aderare la zona euro in 2019

Prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul a afirmat ca este nevoie urgent de alinierea Legii BNR la cerintele Comisiei Europene, avand in vedere ca Romania ar trebui sa adere la zona euro in 2019, informeaza.

Inflatia in zona euro s-a mentinut la 0,2% in iulie

Rata anuala a inflatiei in zona euro s-a mentinut la 0,2% in iulie, similar cu nivelul inregistrat luna precedenta, conform estimarii preliminare publicate, vineri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cel mai bogat roman, domeniu cu sapte case

Ioan Niculae este in continuare cel mai bogat roman. Acesta bate insa si un alt record: estecel mai bogat roman aflat dupa gratii. Cu o avere estimata de 1,1 miliarde euro, Niculae este.

Intesa SanPaolo a raportat cel mai ridicat profit semestrial din 2008

Intesa SanPaolo, a doua mare banca din Italia dupa active, a raportat vineri, cel mai ridicat profit semes and 172;trial din ultimii sapte ani, in conditiile in care costurile pentru acoperirea pierderilor legate de creditele neperformante au fost cele mai scazute din 2011, un semn ca a treia mare economie a zonei euro se redreseaza, transmit AP si Reuters.

Zeci de cabane si pensiuni din zona montana Ranca, scoase la vanzare: Turistii ocolesc zona din cauza inchiderii DN 67C Transalpina

Zeci de cabane si pensiuni din zona montana Ranca au fost scoase la vanzare dupa ce proprietarii au inregistrat pierderi considerabile din cauza numarului de turisti aflat in scadere, care au ocolit traseul din.

Cel mai hot cuplu din showbiz! Ea talie de viespe, el abdomen cu patratele!

Sunt doi dintre cei mai sexy artisti si formeaza cel mai hot cuplu din showbiz. Ea are talie de viespe si picioare lungi fara pic de celulita, iar el abdomenul plin de patratele! Iata despre cine este vorba! .

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, Lukoil, trimis in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din grup, precum si sase persoane din conducerea gigantului petrolier au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )