Libnet.ro
UNICEF

09:31

Grecia ramane in zona euro numai daca isi respecta angajamentele. UE are nevoie sa evolueze spre o federatie de state-natiune. Ce alte declaratii a mai facut Barosso

Antena3 Antena3,
Grecia ramane in zona euro numai daca isi respecta angajamentele. UE are nevoie sa evolueze spre o federatie de state-natiune. Ce alte declaratii a mai facut Barosso

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat miercuri ca Europa are nevoie de o evolutie spre o federatie de state-natiune. Avem nevoie sa avansam spre o federatie de. continuă pe Antena3

Barroso: Grecia va ramane in zona euro daca isi va respecta angajamentele.

Grecia va ramane in zona euro daca isi va respecta angajamentele si va pune in aplicare reformele promise, a declarat miercuri presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, relateaza AFP, citata de Mediafax. Citeste si: Barroso: Am vazut AMENINTARI la adresa democratiei in anumite state europene Discurs istoric al lui Barroso despre viitorul UE: Este nevoie de un nou tratat. Planurile pentru o federatie nu sunt nerealiste Avem o sansa sa ajungem in aceasta toamna la un punct de .

Angela Merkel: Grecia face parte din zona euro si ca vreau ca ea sa ramana acolo. Trebuie sa gasim solutii

Cancelarul german Angela Merkel a spus ca doreste gasirea solutiilor pentru situatia Greciei, cancelarul nu vrea ca Grecia sa paraseasca zona euro, informeaza The Guardian. Angela Merkel a avertizat ca.

Angela Merkel cere gasirea unei solutii pentru a impiedica Grecia sa paraseasca zona euro

Cancelarul german Angela Merkel a cerut gasirea unei solutii pentru a impiedica Grecia sa paraseasca zona euro in toamna, afirma revista Der Spiegel, in editia ce urmeaza sa apara luni, relateaza AFP.

Directorul general adjunct al FMI: Criza datoriilor din zona euro este departe de a fi terminata

Criza datoriilor din zona euro este departe de a fi terminata si Europa trebuie sa isi pastreze credinta in moneda unica, a declarat marti directorul general adjunct al Fondului Monetar International, Zhu Min, la intrunirea Forumului Economic Mondial FEM), desfasurat la Tianjin, in China, citat CNBC.

Zona euro poate fi SALVATA. Curtea Constitutionala a Germaniei a AVIZAT participarea la ...

UPDATE Curtea Constitutionala Federala a Germaniei a avizat miercuri participarea guvernului de la Berlin la Mecanismul European de Stabilitate MES), iar tratatul de infiintare a fondului de salvare a zonei euro poate merge la ratificare in Parlament, cu anumite conditii, potrivit Mediafax. Curtea suprema de la Karlsruhe a avizat participarea guvernului la fondul de urgenta de 500 miliarde euro al statelor din zona euro si pactul de disciplina fiscala semnat de 25 de lideri europeni in .

Banca Centrala Europeana va supraveghea toate bancile din Zona Euro

In cadrul sedintei de astazi a Parlamentului European s-a discutat crearea unui mecanism de supraveghere unic MSU) pentru bancile din zona euro, transmit reprezentantii Romaniei la Comisia Europeana.

FMI: Criza datoriilor din zona euro nu s-a terminat

Criza datoriilor din zona euro nu s-a terminat inca, iar Europa trebuie sa mentina increderea in moneda unica, afirma Zhu Min, director general adjunct al Fondului Monetar International FMI).

infiintarea unei uniuni bancare in zona euro pentru o supraveghere mai stricta ar dezavantaja bancile cu capital local

Infiintarea unei uniuni bancare in zona euro pentru o supraveghere mai stricta ar crea un avantaj competitiv institutiilor de credit straine fata de cele cu capital local, conform unui diplomat UE, noteaza.

Conducatorii care vor ingropa UE. Zona euro va plati un pret teribil pentru deciziile pe care le iau ei la summituri

Zona euro a fost un proiect maret, care din nefericire nu a avut rezultatele prevazute initial. Datoriile unor tari, stilul si modalitate in care sunt consumati banii, dar si criza economica toate au facut ca.

Analiza Reuters: Saptamana periculoasa pentru Zona Euro. Proiectul lui Draghi pentru salvarea monedei unice, o raza de speranta

Zona Euro intra intr-o saptamana grea, presarata cu potentiale surprize, dar intr-o stare de spirit mai optimista dupa ce investitorii au salutat proiectul propus de Guvernatorul Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, menit sa previna o posibila disolutie a uniunii monetare, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )