Libnet.ro
UNICEF

12:45

Analiza Reuters: Saptamana periculoasa pentru Zona Euro. Proiectul lui Draghi pentru salvarea monedei unice, o raza de speranta

Hotnews Hotnews,
Analiza Reuters: Saptamana periculoasa pentru Zona Euro. Proiectul lui Draghi pentru salvarea monedei unice, o raza de speranta

Zona Euro intra intr-o saptamana grea, presarata cu potentiale surprize, dar intr-o stare de spirit mai optimista dupa ce investitorii au salutat proiectul propus de Guvernatorul Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, menit sa previna o posibila disolutie a uniunii monetare, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Eurostat confirma scaderea economica de 0,1% pentru intreaga Uniune Europeana si de 0,2% pentru zona euro

Produsul Intern Brut in Uniunea Europeana a inregistrat un recul de 0,1% in al doilea trimestru al anului 2012 comparativ cu trimestru anterior, conform estimarilor secundare realizate de Eurostat, oficiul de statistica al Uniunii Europene. De asemenea, zona euro a avut un declin in trimestrul doi de 0,2%. In primul trimestru al anului ambele regiuni au stagnat.

Angela Merkel: Grecia face parte din zona euro si ca vreau ca ea sa ramana acolo. Trebuie sa gasim solutii

Cancelarul german Angela Merkel a spus ca doreste gasirea solutiilor pentru situatia Greciei, cancelarul nu vrea ca Grecia sa paraseasca zona euro, informeaza The Guardian. Angela Merkel a avertizat ca.

Grecia ar putea sa paraseasca uniunea monetara din zona euro intr-un an

Ministrul de Finante al Suediei considera ca zona euro nu va reusi sa scape curand de criza, iar Grecia ar putea sa iasa din uniunea monetara intr-un an, informeaza Agerpres. Nu cred ca am asistat deja la.

Ministrul suedez de finante: Criza din zona euro se va agrava.

Criza din zona euro se va agrava si Grecia ar putea iesi din uniunea monetara intr-un an, a declarat sambata ministrul suedez de finante, Anders Borg foto), intr-un interviu acordat radioului public suedez si citat de France Presse, potrivit Mediafax. Nu cred ca am asistat deja la ceea ce este mai rau in tari ca Spania si Grecia. Aceste tari) au probleme atat de grave incat Europa se va afla intr-o postura dificila in urmatoarele sase pana la 12 luni, a avertizat Borg. Ministrul suedez de .

Der Spiegel: Cancelarul Merkel a cerut gasirea unei solutii pentru a preveni un exit al Greciei din Zona Euro

Cancelarul german Angela Merkel a cerut gasirea unei solutii pentru a impiedica un exit al Greciei din Zona Euro in aceasta toamna, sustine revista Der Spiegel, in avampremiera editiei de luni, potrivit AFP.

Angela Merkel cere gasirea unei solutii pentru a impiedica Grecia sa paraseasca zona euro

Cancelarul german Angela Merkel a cerut gasirea unei solutii pentru a impiedica Grecia sa paraseasca zona euro in toamna, afirma revista Der Spiegel, in editia ce urmeaza sa apara luni, relateaza AFP.

A dat Draghi joi semnalul iesirii Greciei din zona euro?

Semnalul este urmatorul: cumparam oricata datorie, in anumite conditii. Guvernele care vor sa le cumparam hartii musai e sa indeplineasca cateva conditii. Nu le respecta, nu primesc bani. Fara bani, nu au ce cauta in Eurozona. Grecia, se aude?, pare sa zica Draghi. In aceasta dimineata a inceput Ambrosetti Forum, la care participa CEO de banci, dar si analist ca Roubini, Goria si altii. Pana la ora 13 a vorbit Roubini, care in esenta a spus ca BCE cumpara timp, nu ofera solutii si ca in ritmul acesta criza se va adanci. Ca odata cu demararea achizitiei de datorii, euro se va devaloriza, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro.

Va fi salvat EURO? Barroso: Exista suficienta vointa politica

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a dat asigurari ca in prezent exista suficienta vointa politica pentru salvarea euro, iar integrarea europeana nu este pusa in pericol de criza actuala, transmite AFP.

Barroso: Exista suficienta vointa politica pentru salvarea euro

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a dat asigurari, ieri, ca in prezent exista suficienta vointa politica pentru salvarea euro, iar integrarea europeana nu este pusa in pericol de criza actuala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )