Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecii reiau negocierile cu liderii europeni: Alexis Tsipras a vorbit luni la telefon cu Angela Merkel (VIDEO)

B1 B1,
Grecii reiau negocierile cu liderii europeni: Alexis Tsipras a vorbit luni la telefon cu Angela Merkel (VIDEO)

Guvernul grec va relua marti negocierile cu liderii europeni, pentru a gasi o solutie la criza economica, informeaza B1 TV. Premierul grec, Alexis Tsipras a vorbit in cursul zilei de luni la telefon cu Angela. continuă pe B1

O noua sansa pentru Grecia, marti, pe masa liderilor europeni. Alexis Tsipras cade la pace cu Angela Merkel

Premierul grec Alexis Tsipras a convenit, luni, in cadrul unei convorbiri telefonice avute cu cancelarul german Angela Merkel, ca Atena sa prezinte marti, la summitul european, propunerile guvernului grec vizand.

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a vorbit la telefon cu Vladimir Putin

Kremlinul anunta, printr-un comunicat de presa, ca la initiativa prim-ministrului grec, Alexis Tsipras, a avut loc, acum cateva ore, o convorbire telefonica cu presedintele rus, Vladimir Putin.

Moise Guran: Este inevitabil colapsul Greciei. Liderii europeni trebuie sa se concentreze acum asupra celorlalte tari membre

Grecii au spus nu masurilor de austeritate propuse de creditori. Peste 61% dintre cetateni au respins reformele intiate de oficialii europeni. Premierul grec Alexis Tsipras a calificat rezultatul referendumului.

Alexis Tsipras, prima declaratie dupa referendum: Le multumesc tuturor celor care au votat NU, astazi sarbatorim victoria democratiei. Vrem continuarea negocierilor cu UE. Putem avea o solutie viabila doar daca restructuram datoria

Premierul grec Alexis Tsipras a facut, duminica, la aproape 5 ore de la inchiderea urnelor pentru referendumul de duminica, prima declaratie: Vreau sa le multumesc tuturor celor care au votat NU. ) Noi grecii am luat o decizie foarte curajoasa saptamana trecuta si sunt perfect constient de mandatul pe care mi l-ati dat, de a gasi o solutie viabila in negocierile cu creditorii internationali. Intrebarea daca Grecia ramane sau nu in Europa trebuie sa o inlaturam din orice discutie. Oamenii vor o Europa a democratiei. Maine Grecia va merge inainte cu negocierile si va cauta o solutie sanatoasa. Vrem continuarea negocierilor cu UE. Putem avea o solutie viabila doar daca restructuram datoria.

Referendum Grecia 2015. Alexis Tsipras a votat la referendum, indemnand grecii sa isi ia destinul in propriile maini

Referendum Grecia 2015. Premierul de extrema-stanga al Greciei, Alexis Tsipras, a votat, duminica dimineata, in referendumul pe tema reformelor economice, indemnand grecii sa isi ia destinul in propriile maini, informeaza site-ul cotidianului Ekathimerini.

Liderii europeni nu se lasa impresionati de Nu-ul grecilor

Premierul grec Alexis Tsipras declara dupa referendum ca victoria Nu-ului la negocieri ii dau o mai mare forta de negociere, dar s-a inselat. Liderii din zona euro i-au transmis ca referendumul elen a facut discutiile cu creditorii mai dificile si de reforme tot este nevoie.

Premierul grec, Alexis Tsipras, sustinut de cinci partide, dintre care trei sunt din opozitie

Trei partide de opozitie au semnat o declaratie de sustinere a premierului Alexis Tsipras in vederea negocierii unui nou plan de salvare cu creditorii, potrivit anuntului facut luni de ministrul grec al Apararii,.

Alexis Tsipras, la referendum: Poporul grec trimite un mesaj cum ca si-a luat destinul in propriile maini, ca democratia invinge teama (VIDEO)

Premierul grec Alexis Tsipras a declarat duminica, dupa ce a votat la referendumul pe tema propunerii de acord a creditorilor internationali ai Greciei, ca nimeni nu poate ignora determinarea unui popor de a-si lua.

Alexis Tsipras promite un acord cu institutiile financiare internationale indiferent de rezultatul referendumului

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a promis vineri seara poporului elen ca va ajunge la un acord cu institutiile financiare internationale in cel mult 48 de ore dupa referendumul de duminica, indiferent de rezultat.

Alexis Tsipras: Vom ajunge la un acord rapid cu creditorii, indiferent de rezultatul referendumului

Vom ajunge la un acord cu creditorii internationali in cel mult 48 de ore dupa referendum, indiferent de rezultat, a promis premierul Greciei, Alexis Tsipras, vineri seara, poporului elen. Cu cat va fi mai mare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )