Libnet.ro
UNICEF

11:15

Alexis Tsipras: Vom ajunge la un acord rapid cu creditorii, indiferent de rezultatul referendumului

Antena3 Antena3,
Alexis Tsipras: Vom ajunge la un acord rapid cu creditorii, indiferent de rezultatul referendumului

Vom ajunge la un acord cu creditorii internationali in cel mult 48 de ore dupa referendum, indiferent de rezultat, a promis premierul Greciei, Alexis Tsipras, vineri seara, poporului elen. Cu cat va fi mai mare. continuă pe Antena3

Alexis Tsipras: Vom ajunge la un acord cu creditorii internationali in cel mult 48 de ore dupa referendum, indiferent de rezultat

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a declarat vineri ca, indiferent de rezultatul referendumului, va ajunge la un acord cu institutiile financiare internationale in cel mult 48 de ore dupa consultarea populara de.

Alexis Tsipras, promisiune pentru greci. Ce va face dupa referendum

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a promis vineri seara poporului elen ca va ajunge la un acord cu institutiile financiare internationale in cel mult 48 de ore dupa referendumul de duminica, indiferent de rezultat.

Alexis Tsipras nu anuleaza referendumul de duminica

ACTUALIZARE 17:45 Alexis Tsipras: Dupa decizia noastra de a organiza referendumul, propunerile creditorilor s-au imbunatatit Tsipras a precizat ca in cazul in care grecii vor vota Nu la referendumul de duminica, atunci Grecia are sansa de obtine o propunere mai buna din partea creditorilor internationali, informeaza The Guardian. * Consiliul Europei: Conditiile referendumului grecesc nu se aliniaza la standardele internationale Associated Press) * Guvernul de la Atena neaga ca ar fi capitulat in fata creditorilor * Angela Merkel: Nu vor exista negocieri inainte de referendum * Ministrul de Finante german: Scrisoarea lui Tsipras nu este clara * Trimisul Rusiei la UE: Suntem pregatiti sa ajutam Grecia ------------ * FT: Tsipras va accepta conditiile impuse de creditori, cu mici schimbari Alexis Tsipras, premierul Greciei, a anuntat ca va accepta toate conditiile stabilite de creditorii internationali, asa cum au fost ele propuse la sfarsitul saptamanii trecute, informeaza Financial Times. Alexis Tsipras incearca sa negocieze mici schimbari, mai adauga sursa. ------------ * FT: Scrisoarea lui Tsipras pentru un al treilea bail-out, de 29,1 miliarde euro * Sondaj: Diferenta procentuala dintre grecii care sustin un bailout si cei care se impotrivesc acestuia s-a micsorat dupa inchiderea bancilor * Cozi lungi s-au format la banci in Grecia * Pretul petrolului scade cu 2% * Surse citate de The Telegraph in aprilie: Vom inchide bancile si le vom nationaliza * Leul se depreciaza fata de euro --------------- * Zerohedge: Dupa controlul de capital, urmeaza taieri de depozite Sefii bancilor centrale din Europa pot lua, in cadrul intrunirii de astazi de la Frankfurt, o decizie de care unii oficiali se tem ca poate impinge una sau mai multe dintre cele mai mari banci ale Greciei in prapastie, potrivit Financial Times. -------------- * Fitch a scazut ratingul Greciei la CC * Grecia propune suspendarea referendumului, daca vor fi reluate negocierile presa) * Kathimerimi: Varoufakis va prezenta azi masuri pentru cel de-al treilea program de bailout * Primul-ministru adjunct grec: Referendumul ar putea sa nu mai aiba loc.

Alexis Tsipras: UE a facut propuneri in stil santajist. Grecii vor decide cum vom trai. Vrem un acord care sa includa masuri care sa functioneze pentru ambele tabere (VIDEO)

Premierul grec, Alexis Tsipras a declarat miercuri, in contexul in care tara sa a intrat in incapacitate de plata, ca Uniunea Europeana a facut propuneri santajiste Atenei. De asemenea, Tspiras a anuntat.

Criza din Grecia. Cum ii manipuleaza premierul Alexis Tsipras pe greci

Alexis Tsipras mentine referendumul, indemand populatia sa voteze nu in privinta planului de asistenta financiara propus de creditorii internationali si da perspectivelor gasirii unei solutii viabile.

Exceptiile cerute de Alexis Tsipras in scrisoarea adresata creditorilor internationali

Alexis Tsipras accepta majoritatea conditiilor impuse de creditorii internationali weekendul trecut, cu doar cateva ajustari, potrivit unei scrisori trimise de acesta marti noaptea, si obtinuta de Financial.

Alexis Tsipras promite o conventie cu Uniunea Europeana in cel mult 48 de ore de la referendum

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, promite conationalilor ca va ajunge la un consens cu UE in cel mult 48 de ore dupa referendumul ce va avea lor duminica, pe marginea programului de asistenta propus de.

Alexis Tsipras indeamna cetatenii greci sa respinga santajul creditorilor

Premierul de extrema-stanga grec Alexis Tsipras a indemnat, vineri, alegatorii sa nu cedeze santajului creditorilor internationali, explicand ca raportul FMI justifica pozitia Atenei in favoarea restructurarii datoriei suverane.

Alexis Tsipras indeamna cetatenii greci sa respinga santajul creditorilor

Premierul de extrema-stanga grec Alexis Tsipras a indemnat, vineri, alegatorii sa nu cedeze santajului creditorilor internationali, explicand ca raportul FMI justifica pozitia Atenei in favoarea restructurarii datoriei suverane.

VIDEO Europarlamentarul Siegfried Muresan: Vad similitudini extraordinare intre Victor Ponta si Alexis Tsipras - limbaj, atitudine, sfidarea Europei / Convingerea mea este ca Grecia nu va iesi din zona euro

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan, purtator de cuvant al Partidului Popular European, afirma ca exista similitudini extraordinare intre Victor Ponta si Alexis Tsipras, de la atitudine, limbaj si pana la sfidarea Europei. In opinia sa, nu exista un risc major ca Grecia sa paraseasca zona euro si principala preocupare acum este prevenirea contagiunii politice dinspre Grecia spre alte state ale Uniunii Europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )