Libnet.ro
UNICEF

07:15

Grindeanu, intrebat daca ia in calcul demiterea lui Iordache: Desigur

România Liberă România Liberă,
Grindeanu, intrebat daca ia in calcul demiterea lui Iordache: Desigur

Premierul Sorin Grindeanu a fost intrebat pe holurile parlamentului de catre un jurnalist de la Digi24 daca ia in calcul demiterea ministrului Justititiei, Florin Iordache. continuă pe România Liberă

Dragnea, dupa ce Grindeanu a afirmat ca ia in calcul demiterea lui Iordache: Foarte bine

Intrebat ce parerea are de anuntul premierului Sorin Grindeanu care considera posibila o demitere a ministrului Justitiei Florin Iordache, liderul PSD Liviu Dragnea a raspuns succint: A, foarte bine.

Grindeanu ia in calcul demiterea lui Iordache

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a declarat luni, la Parlament, ca ia in considerare demiterea ministrului Justitiei, Florin Iordache.

Florin Iordache, intrebat daca ia in considerare demisia: Dupa ce va fi dezbatuta motiunea de cenzura, voi avea o discutie cu premierul Grindeanu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, luni dimineata, ca dupa ce va fi dezbatuta motiunea de cenzura depusa de PNL si USR, miercuri sau joi, va avea o discutie cu premierul Sorin Grindeanu despre o posibila demisie a sa si va anunta public decizia, el adaugand ca era necesara o ordonanta care sa puna in concordanta deciziile de neconstitutionalitate ale Curtii Constitutionale, transmite News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )