Libnet.ro
UNICEF

23:15

Florin Iordache, intrebat daca ia in considerare demisia: Dupa ce va fi dezbatuta motiunea de cenzura, voi avea o discutie cu premierul Grindeanu

Hotnews Hotnews,
 Florin Iordache, intrebat daca ia in considerare demisia: Dupa ce va fi dezbatuta motiunea de cenzura, voi avea o discutie cu premierul Grindeanu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, luni dimineata, ca dupa ce va fi dezbatuta motiunea de cenzura depusa de PNL si USR, miercuri sau joi, va avea o discutie cu premierul Sorin Grindeanu despre o posibila demisie a sa si va anunta public decizia, el adaugand ca era necesara o ordonanta care sa puna in concordanta deciziile de neconstitutionalitate ale Curtii Constitutionale, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Grindeanu, intrebat daca ia in calcul demiterea lui Iordache: Desigur

Premierul Sorin Grindeanu a fost intrebat pe holurile parlamentului de catre un jurnalist de la Digi24 daca ia in calcul demiterea ministrului Justititiei, Florin Iordache.

DOCUMENT Ce arata stenograma sedintei de guvern in care a fost adoptata OUG 13: Florin Iordache a strecurat subiectul in sedinta, premierul Grindeanu nu s-a impotrivit

Guvernul a aprobat desecretizarea stenogramei de la sedinta de guvern in care a fost aprobata OUG 13, pentru modificarea Codului Penal. In stenograma se vede cum ministrul Justitiei, Florin Iordache, a anuntat ca vrea sa introduca trei noi proiecte sumplimentare fata de ordinea de zi stabilita, iar premierul Grindeanu nu a intrebat decat daca are toata avizele. De remarcat ca sedinta a inceput la 21. 30, desi oficial ea fusese anuntata la 19.

Traian Basescu cere demisia ministrului Justitiei: Florin Iordache nu mai poate ramane ministru

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, cere, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache.

Florin Iordache, vizibil iritat de intrebarile jurnalistilor privind renuntarea la modificarea Codului penal: Vreau o dezbatere mai larga, nu-l mai pun nicaieri! Am dat un comunicat, care-i problema?

Ministrul Justitiei Florin Iordache a declarat luni, pe holurile Parlamentului, intrebat despre anuntul Ministerului Justitiei potrivit caruia nu se lucreaza la niciun proiect de modificarea a Codului penal, ca vrea o dezbatere mai larga si ca nu mai pune nicaieri un proiect in acest sens. Ministrul parea iritat de intrebarile presei si a fugit de jurnalisti, refuzand sa detalieze.

Premierul Sorin Grindeanu: Florin Iordache isi va asuma ceea ce n-a facut bine. Daca nu, voi lua decizia in ceea ce inseamna pozitia dansului acolo

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, intr-o interventie la un post de televiziune din Romania, ca ministrul Justitiei, Florin Iordache, isi va asuma ceea ce n-a facut bine, precizand ca daca acest lucru nu se va intampla va lua o decizie in ceea ce priveste pozitia acestuia.

Surse: Florin Iordache va demisiona duminica. Guvernul Grindeanu urmeaza sa decida daca abroga sau proroga ordonanta 13

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, ar urma sa demisioneze in cursul zilei de duminica, informeaza mai multe surse, citate de B1 TV. Totodata, tot duminica, incepand cu ora 14. 00, ar urma.

EXCLUSIV. Metoda matusa Tamara cu repetitie: dupa donatia in bani, si un tun imobiliar. Florin Iordache a pitit un apartament de 100.000 EURO pe numele parintilor. Imobilul e aflat langa un mall din Bucuresti, aproape de Cotroceni

Florin Iordache, ministrul Justitiei, a ascuns pe numele parintilor pensionari din Caracal un apartament de 100. 000 de euro din Bucuresti. Apartamentul a fost util si ca ipoteca pentru ca actualul ministru sa ia un credit bancar. in cele din urma, a ajuns la fiica lui Florin Iordache.

Metoda matusa Tamara cu repetitie: dupa donatia in bani, si un tun imobiliar. Florin Iordache a pitit un apartament de 100.000 EURO pe numele parintilor

Florin Iordache, ministrul Justitiei, a ascuns pe numele parintilor pensionari din Caracal un apartament de 100. 000 de euro din Bucuresti. Apartamentul a fost util si ca ipoteca pentru ca actualul ministru sa ia un credit bancar. in cele din urma, a ajuns la fiica lui Florin Iordache.

Daniel Befu: Cum se fac legile la romani. Florin Iordache, Alina Gorghiu si alte personaje

Florin Iordache a fost o alegere proasta pentru Ministrul Justitiei. Pentru ca e un recidivist in materie de legi la comanda unor penali. Nu e singurul, dar o asemenea persoana nu poate fi ministrul Justitiei intr-o tara membra UE. Cineva are accepta legi venite de la beneficiarii lor si dupa aceea trece ordonante care ii amnistiaza nu poate fi Ministrul Justitiei. Mai jos, probele.

DOSAR PENAL pentru Florin Iordache: De ce e ACUZAT ministrul Justitiei

Fostul Deputat independent, Remus Cernea a decis sa depuna o plangere penala impotrivaMinistrului Justitiei, Florin Iordache. Luni, la ora 15. 00, depun o plangere penala fata de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )