Libnet.ro
UNICEF

19:30

Grindeanu: Ponta are dreptul sa voteze sau nu cele doua ordonante

Adevărul Adevărul,
Grindeanu: Ponta are dreptul sa voteze sau nu cele doua ordonante

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a afirmat marti, in replica la declaratiile fostului premier Victor Ponta, ca acesta, in calitatea sa de parlamentar, poate sa voteze sau nu Ordonantele 13 si 14 in plenul Camerei Deputatilor. continuă pe Adevărul

Grindeanu, despre Victor Ponta: Avea dreptul sa voteze sau nu, cele doua ordonante

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat ca, in calitatea de parlamentar, Victor Ponta putea sa voteze sau nu Ordonantele 13 si 14 in plenul Camerei Deputatilor. Aceasta remarca vine in urma acuzatiilor fostului premier Victor Ponta, care a spus despre OUG 13 si 14 ca totul a fost o greseala.

Politic, domnul Ponta a avut sau are astazi dreptul sa voteze sau nu cele doua ordonante

Premierul Sorin Grindeanu a reactionat, marti, la afirmatiile lui Victor Ponta referitoare la votul pe OUG 13 si OUG 14 din Parlament, care a spus ca este cam de rasul lumii sa voteze in cazul ordonantelor de urgenta, prim-ministrul afirmand ca Ponta este deputat si are dreptul sa voteze sau nu cele doua acte normative.

Imagine de COLECTIE cu Simona Halep la botezul unei fetite! Cum s-au pozat cele doua (FOTO)

Jucatoarea de tenis Simona Halep a participat la botezul nepoatei ei, Tania, iar cele doua se pare ca se inteleg de minune. Petrecerea s-a tinut la un restaurant din Constanta unde au fost invitate rudele.

Raluca Turcan acuza lipsa lui Liviu Dragnea din sala de vot: Probabil ca i-ar fi tremurat manuta daca ar fi votat cele doua ordonante

Presedintele interimar al, PNL, Raluca Turcan, a declarat marti ca nu l-a vazut in sala de vot pe presedintele PSD Liviu Dragnea, si pare ca s-a incheiat epopeea celor doua Ordonante, 13 si 14.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )