Libnet.ro
UNICEF

16:30

Imagine de COLECTIE cu Simona Halep la botezul unei fetite! Cum s-au pozat cele doua (FOTO)

B1 B1,
Imagine de COLECTIE cu Simona Halep la botezul unei fetite! Cum s-au pozat cele doua (FOTO)

Jucatoarea de tenis Simona Halep a participat la botezul nepoatei ei, Tania, iar cele doua se pare ca se inteleg de minune. Petrecerea s-a tinut la un restaurant din Constanta unde au fost invitate rudele. continuă pe B1

FOTO Simona Halep a stralucit la petrecerea de botez a nepoatei sale

Simona Halep a avut vineri o seara de neuitat. Ea a participat la botezul nepoatei ei, Tania, fiica fratelui ei, Nicolae.

Simona Halep, la doar un meci de a pierde locul 4 WTA. Care este jucatoarea care ii ameninta serios pozitia

Simona Halep este nevoita sa ia o pauza competitionala, din cauza unei accidentari la genunchi care i-a facut multe probleme in ultima perioada.

Invinsa in semifinalele de la Doha, Dominika Cibulkova a ratat sansa de a o depasi pe Simona Halep in clasamentul WTA

Jucatoarea slovaca Dominika Cibulkova, locul 5 WTA, a fost eliminata, vineri, de sportiva Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, in semifinalele turneului de la Doha, scor 4-6, 6-4, 3-6. Cibulkova a ratat astfel ocazia de a o depasi in clasamentul WTA pe Simona Halep, ocupanta locului 4.

Simona Halep rasufla usurata. Nu mai poate pierde locul 4 in clasamentul WTA

Desi este accidentata si nu poate juca pana la inceputul lunii viitoare, Simona Halep va ramane pe locul 4 in clasamentul WTA.

Simona Halep va deveni mama in curand

S-a aflat! Simona Halep va deveni foarte curand mamica. Informatia s-a aflat in contextul in care sportiva se implica pentru al doilea an la rand intr-un proiect de dotare a.

Simona Halep risipeste misterul in privinta prezentei sale in echipa de Fed Cup, la barajul cu Marea Britanie:E altfel decat la turneele normale

Simona Halep a declarat ca intalnirea cu Marea Britanie din barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala II a Fed Cup va fi dificila, dar este bine ca se joaca pe teren propriu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )