Libnet.ro
UNICEF

20:31

Grindeanu, despre Victor Ponta: Avea dreptul sa voteze sau nu, cele doua ordonante

România Liberă România Liberă,
Grindeanu, despre Victor Ponta: Avea dreptul sa voteze sau nu, cele doua ordonante

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat ca, in calitatea de parlamentar, Victor Ponta putea sa voteze sau nu Ordonantele 13 si 14 in plenul Camerei Deputatilor. Aceasta remarca vine in urma acuzatiilor fostului premier Victor Ponta, care a spus despre OUG 13 si 14 ca totul a fost o greseala. continuă pe România Liberă

Grindeanu: Ponta are dreptul sa voteze sau nu cele doua ordonante

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a afirmat marti, in replica la declaratiile fostului premier Victor Ponta, ca acesta, in calitatea sa de parlamentar, poate sa voteze sau nu Ordonantele 13 si 14 in plenul Camerei Deputatilor.

Victor Ponta, despre coalitia de guvernare: Un avion cu trei piloti are toate sansele sa se prabuseasca rapid. Sper ca Grindeanu sa intre in pielea prim-ministrului, sa isi ia mansa

Fostul premier Victor Ponta considera ca principala problema a Romaniei este, care este asemenea unui avion cu trei piloti, care are toate sansele sa se prabuseasca rapid.

Victor Ponta, despre OUG 13 si 14: Totul a fost o greseala; dintr-o idee buna si corecta s-a ajuns la un dezastru

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, referitor la decizia Guvernului Grindeanu in cazul ordonantelor de urgenta 13 si 14, ca a existat o lipsa de asumare si de comunicare, iar vina nu poate fi data in totalitate pe Florin Iordache. Fostul premier a sustinut ca totul a fost o greseala, in conditiile in care dintr-o idee buna si corecta s-a ajuns la un dezastru.

Victor Ponta, critici la adresa lui Dragnea si Grindeanu: PSD si Guvernul au gresit cu OUG 13/ Guvernul actual nu mai poate castiga increderea oamenilor/ Nu l-as fi numit pe Grindeanu premier/ Un avion nu poate fi condus de doi piloti

Fostul premier Victor POnta a declarat la Romania TV ca PSD si guvernul au gresit pe mai multe planuri cu OUG 13. In opinia sa, prima mare greseala este de asumare, faptul ca au dat-o pe Iordache, ca el a facut-o singur, ca ei nu stiau, e o prostie pe care nu o cred nici votantii PSD, nici eu. Ponta crede ca Dragnea-tarceanu-Grindeanu trebuiau sa iasa public si sa isi asume proiectul. Nu cred ca guvernul actual mai poate sa castige vreo batalie de convingere a oamenilor. Dar Parlamentul, da!, apreciaza Ponta. Intrebat daca el l-ar fi pus premier pe Sorin Grindeanu, Victor Ponta a spus ca ar mai fi asteptat un pic. Ponta a sustinut ca Sorin Grindeanu are o mare problema, deoarece un avion nu poate fi condus de mai multi piloti pentru ca fiecare se bate pentru mansa.

Victor Ponta si-a invitat ministrii din guvernele pe care le-a condus la o intalnire in Brasov

Victor Ponta i-a invitat pe cei care au fost ministri in guvernele pe care le-a condus la o intalnire in Brasov, la finalul lunii februarie, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Intalnirea ar urma sa aiba loc la un hotel. Reamintim ca relatiile dintre Ponta si Dragnea sunt extrem de reci. De asemenea, intre Dragnea si premierul Sorin Grindeanu au aparut primele fisuri. Victor Ponta a lansat luni seara un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu. Ora 9. 58: Victor Ponta a explicat pentru HotNews. ro ca intalnirea marcheaza un an de la infiintarea fundatiei Black Sea Regional Project, condusa de el, si ca intalnirea s-ar fi amanat pentru luna martie, deoarece sambata Ponta e plecat din tara.

Victor Ponta, afirmatii incendiare: Nu l-as fi pus premier pe Sorin Grindeanu. Trebuia sa mai astepte un pic. E greu. Are o problema de coabitare cu partidul

Afirmatii incendiare lansate de fostul premier Victor Ponta luni seara. Dupa ce l-a criticat pe Liviu Dragnea pentru felul in care a gestionat situatia cu ordonanta de urgenta Detalii AICI), Ponta a.

Victor Ponta critica Executivul pentru modul in care a gestionat situatia de la Complexul Energetic Oltenia: Ma voi lupta si cu Guvernul si cu partidul meu, daca e cazul (VIDEO)

Victor Ponta arunca cu sageti in guvernul Grindeanu. Fostul premier critica aspru Executivul pentru modul in care a gestionat situatia de la Complexul Energetic Oltenia. Nici propriul partid nu scapa de.

Victor Ponta, despre OUG 13 si 14: Totul a fost o greseala. Dintr-o ideea buna si corecta, s-a ajuns la un dezastru

Deputatul PSD Victor Ponta, a sustinut ca toata situatia de dupa 15 ianuarie, este o nebunie, iar OUG 13 si 14 au fost o greseala ce a pornit de la o idee buna, dar a ajuns, in scurt timp, un dezastru din cauza lipsei de comunicare.

Victor Ponta il critica dur pe presedintele Iohannis: Merge la reuniuni, mananca pe gratis, face o poza si pleaca la Sibiu

Fostul premier Victor Ponta a lansat, marti, un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Astfel, el a afirmat ca, in timp ce seful statului mananca pe gratis la reuniuni si mese oficiale, Romania nu mai are deloc politica externa.

Ruptura totala in PSD. Victor Ponta il critica pe Liviu Dragnea: Nu am inteles ordonanta de urgenta. Eu nu am vrut sa fie eliberati hotii din puscarii

Ordonanta de urgenta 13 care a scos lumea in strada a produs o ruptura si la varful PSD intre fostul si actualul presedinte al partidului, Victor Ponta si Liviu Dragnea. Fostul premier l-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2094 seconds )