Libnet.ro
UNICEF

18:00

Gripa a facut nca o victima, numarul deceselor a ajuns la 29

Hotnews Hotnews,
 Gripa a facut nca o victima, numarul deceselor a ajuns la 29

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 29, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica INSP), citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Virusul gripal a mai facut o victima. Bilantul a ajuns la 28 de morti

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul deceselor survenite in urma imbolnavirii cu virusul gripal ajungand, pana in prezent, la 28, informeaza marti Centrul National de Supraveghere si.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 31

40: inca doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul celor ucisi de virus a ajuns la 31. Situatie tragica in domeniul imobiliar. in jurul Bucrestiului au aparut, ca ciupercile dupa ploaie, z.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 29

Virusul gripal face o noua victima. Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica INSP) anunta ca un barbat de 62 de ani a.

Un barbat a murit de gripa la Spitalul din Galati / Numarul deceselor din aceasta cauza a ajuns la 20

Un barbat de 68 de ani din Galati a murit din cauza gripei la un spital din oras. Persoana avea si alte probleme medicale si nu fusese imunizata impotriva virsului gripal. Numarul deceselor in tara a ajuns la 20, transmite Mediafax.

nca doi oameni au murit de gripa. Numarul deceselor a urcat la 25

Numarul deceselor cauzate de gripa a urcat la 25, a anuntat luni Institutul National de Sanatate Publica. Cele mai recente doua decese din cauza gripei s-au inregistrat luni: un barbat in varsta de 61 de ani din Prahova si o femeie in varsta de 74 de ani din Ialomita. Ambii erau infectati cu virusul gripal AH1, aveau si alte afectiuni si nu erau vaccinati anti-gripal.

Gripa a facut o noua victima: BILANTUL DECESELOR a ajuns la 20

Virului gripal a facut o noua victima. Un barbat de 68 de ani, din Galati, a murot din cauza gripei, informeaza stiridegalati. ro. Este a treia persoana din judetul Galati raspusa de acest virus si a 20-a.

Gripa a facut noi victime. Numarul persoanelor care au murit a ajuns la 27

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns marti la 27, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de.

Gripa face noi victime in Moldova. Numarul deceselor se ridica la sase

De la inceputul sezonului gripal 2018-2019, gripa de tip AH1N1) a facut sase victime in Moldova. Potrivit Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica, in majoritatea cazurilor, persoanele s-au adresat tardiv la medic, incercand sa se trateze de sine statator.

Gripa a mai produs trei victime. Numarul deceselor din acest sezon ajunge la 23

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al victimelor din acest sezon ajungand astfel la 23, potrivit ultimelor statistici ale Institutului National de Sanatate Publica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )