Libnet.ro
UNICEF

01:05

Groaza la aeroportul Ataturk din Istanbul: Un ucrainian si un iranian printre cele 36 de persoane ucise

B1 B1,
Groaza la aeroportul Ataturk din Istanbul: Un ucrainian si un iranian printre cele 36 de persoane ucise

Un cetatean ucrainean si unul iranian s-au numarat printre cele 36 de persoane ucise de cei trei teroristi sinucigasi intr-un atac la aeroportul Ataturk din Istanbul, au declarat autoritatile. Atentatul. continuă pe B1

Sinteza zilei: Romanii care au vazut moartea cu ochii, pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Fostul sef SIE explica etapele unui atentat terorist

Zeci de romani au trait momente de groaza pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, un material marca Observator cu romanii care au fost prinsi, intre.

Atentat Aeroportul Ataturk din Istanbul: MAE face verificari pentru a afla daca sunt romani printre victime

Ministerul Afacerilor Externe a condamnat, in termenii cei mai fermi, atentatul care a avut loc marti seara pe Aeroportul Ataturk din Istanbul.

Klaus Iohannis: Atacurile teroriste de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul reprezinta o atrocitate

Presedintele Klaus Iohannis a calificat atacurile teroriste care au avut loc, marti seara, de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul drept o atrocitate.

FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu cel putin 36 de morti si 147 de raniti. Exploziile ar fi fost comise de gruparea SI

Mai multe persoane au fost ranite, marti seara, pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, unde au avut loc doua explozii, informeaza Ministerul turc de Interne. Atacul ar fi fost produs de doi atentatori sinucigasi.

FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu 28 de morti si 60 de raniti. Fostul premier Victor Ponta, in zona atentatului. Peste 100 de romani, blocati in aeroport

Mai multe persoane au fost ranite, marti seara, pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, unde au avut loc doua explozii, informeaza Ministerul Turc de Interne. Atacul ar fi fost produs de doi atentatori sinucigasi.

Atentat pe aeroportul Ataturk din Istanbul: zeci de morti si raniti in urma a doua explozii

Atentat pe aeroportul Ataturk din Istanbul: cel mai recent bilant indica 28 de morti si 60 de raniti, conform agentiei de stiri Anadolu, citata de BBC . Circa 50 de ambulante sunt trimise la fata locului pentru a prelua ranitii.

Atentat pe aeroportul Ataturk din Istanbul: 50 de morti, toate indiciile arata spre Statul Islamic

Atentat pe aeroportul Ataturk din Istanbul: cel mai recent bilant indica 50 de morti, conform agentiei de stiri Anadolu, citata de BBC . Circa 50 de ambulante sunt trimise la fata locului pentru a prelua ranitii.

Atentat sinucigas pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Cel putin 28 de morti. Aeroportul a fost inchis. IMAGINI din aeroport

Cel putin doua explozii si mai multe focuri de arma au fost auzite la aeroportul Ataturk din Istanbul, informeaza presa din Turcia, care anunta ca aproximativ 10 persoane au murit si alte 40 au fost ranite.

Explozii pe aeroportul Ataturk din Istanbul

Doua explozii si schimburi de focuri au fost auzite la aeroportul international Ataturk din Istanbul, anunta presa turca, citata de agentiile internationale.

FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu 41 de morti si 239 de raniti, printre care si UN ROMAN. Primele suspiciuni: Statul Islamic. Noi informatii despre identitatea victimelor

Cel putin 41 de oameni au fost omorati, iar alti 239 raniti, marti noapte,in urma unui atentat pe aeroportul international Ataturk, cel mai sangeros din cele trei care au vizat, in 2016, Istanbulul. Trei barbati au venit la aeroport cu un taxi si s-au detonat. Printre victime se afla si straini.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )