Libnet.ro
UNICEF

14:45

Gruia Stoica, dus cu catuse la maini la DNA. Surse: Omul de afaceri, urmarit penal pentru coruptie

Antena3 Antena3,
Gruia Stoica, dus cu catuse la maini la DNA. Surse: Omul de afaceri, urmarit penal pentru coruptie

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), a fost adus cu catuse la maini, la sediul central al DNA, miercuri seara, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie. Stoica a fost. continuă pe Antena3

Gruia Stoica, dus cu catuse la maini la DNA, pentru ca a mintit ca nu e acasa. Surse: Omul de afaceri, urmarit penal pentru coruptie

Update 20. 58- Omul de afaceri Gruia Stoica ar fi mintit procurorii anticoruptie atunci cand le-a transmis acestora, legat de primirea citatiei pentru audieri, ca nu se afla in Bucuresti, pentru a nu se.

Gruia Stoica, dus cu catuse la maini la DNA

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), a fost adus cu catuse la maini, la sediul central al DNA, miercuri seara, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie. Stire in curs.

Gruia Stoica, adus incatusat la DNA pentru a fi audiat intr-un caz de coruptie

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Roman GFR), a fost adus miercuri seara la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, incatusat, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie.

Gruia Stoica, adus incatusat la DNA pentru a fi audiat intr-un caz de coruptie. Este de vorba de o licitatie desfasurata la Complexul Energetic Oltenia

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Roman GFR), a fost adus miercuri seara la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, incatusat, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie legat de o licitatie la Complexul Energetic Oltenia.

Gruia Stoica, adus incatusat la DNA intr-un dosar in care este verificata o licitatie desfasurata la Complexul Energetic Oltenia

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Roman GFR), a fost adus miercuri seara la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, incatusat, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie legat de o licitatie la Complexul Energetic Oltenia. Procurorii sustin ca pe numele acestuia a fost inceputa urmarirea penala.

Gruia Stoica, adus incatusat la DNA, pentru audieri

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), a fost adus cu catuse la maini, miercuri seara, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie. Stoica a fost.

Gruia Stoica, adus incatusat la DNA. Acesta ar fi mintit ca nu este acasa, pentru a se prezenta la audieri

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), a fost adus cu catuse la maini, miercuri seara, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie. Acesta ar fi.

Gruia Stoica a fost retinut. DNA: Omul de afaceri a dat 3 milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la licitatie

20: Gruia Stoica a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie, iar avocatul Doru Bostina a primit interdictie de a parasi tara. Omul de afaceri i-a dat avocatului Doru.

Gruia Stoica, adus incatusat la DNA

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost adus, astazi, cu mandat la sediul DNA pentru a fi audiat intr-un dosar ce are legatura cu Complexul Energetic Oltenia.

UPDATE. Gruia Stoica, retinut de procurorii DNA. ...

Gruia, retinut pentru 24 de ore. Avocatul Doru Bostina are interdictie de a parasi tara. In luna iunie 2013 a fost exclus din Baroul Bucuresti, dupa ce a fost condamnat definitiv la trei luni de inchisoare cu suspendare pentru fals in inscrisuri si uz de fals. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata De Gruia Stoica si avocatul Doru Catalin Bostina. Din Rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat ca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )