Libnet.ro
UNICEF

10:15

Grup MIR finalizeaza investitii de 3,3 milioane euro in portofoliul Sind Tour Trading

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grup MIR finalizeaza investitii de 3,3 milioane euro in portofoliul Sind Tour Trading

Grupul timisorean de companii Grup MIR finalizeaza in aceasta primavara investitii in valoare de 3,3 milioane euro in portofoliul Sind Tour Trading, au anuntat astazi oficialii companiei, conform unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Grup MIR finalizeaza investitii de 3,3 milioane de euro in portofoliul Sind Tour Trading

Grupul timisorean de companii Grup MIR finalizeaza, in aceasta primavara, investitii de 3,3 milioane de euro in portofoliul Sind Tour Trading, potrivit unui comunicat de presa.

Investitii de 200 milioane euro in extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa din judetul Iasi

Compania ieseana ApaVital SA a lansat oficial proiectul de investitii in cadrul Programului Operational Sectorial POS) de Mediu - etapa a II-a, care are ca obiectiv principal extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Iasi, obiective care reprezinta obligatii de conformare pentru sectorul de apa, acestea fiind stipulate in Tratatul de Aderare a Romaniei la Uniunea Europeana.

Fondul Proprietatea a luat 56,8 milioane euro pentru 1,11% din Petrom

Fondul Proprietatea FP) a vandut 1,11% din actiunile OMV Petrom SNP), din pachetul de 1,77% pe care intentiona sa il cedeze, la un pret cu 6% sub piata, incasand astfel 246,6 milioane lei 56,8 milioane euro).

Banca Transilvania a atras 29,4 milioane euro dintr-o emisiune de obligatiuni

Banca Transilvania BT) a atras 29,41 milioane euro prin vanzarea de obligatiuni convertibile in actiuni, dupa ce International Finance Corporation, divizie a Grupului Bancii Mondiale si actionar al BT, a cumparat cu 18,9 milioane euro toate obligatiunile care i-au fost alocate.

BT - 29,41 milioane euro prin vanzarea de obligatiuni convertibile in actiuni

Banca Transilvania BT) a strans 29,41 milioane euro prin vanzarea de obligatiuni convertibile in actiuni, dupa ce International Finance Corporation, divizie a Grupului Bancii Mondiale si actionar al bancii, a cumparat cu 8,9 milioane euro toate obligatiunile care i-au fost alocate.

Fondul Proprietatea a vandut 1.11% din actiunile OMV Petrom, pentru 56.8 milioane euro.

Fondul Proprietatea FP) a vandut 1,11% din actiunile OMV Petrom SNP), din pachetul de 1,77% pe care intentiona sa il cedeze, la un pret cu 6% sub piata, incasand astfel 246,6 milioane lei 56,8 milioane euro). Numarul final al actiunilor ordinare oferite este de 632. 000 actiunile plasate), iar pretul pe actiune este de 0,39 lei, se arata intr-un comunicat transmis, vineri, de Fondul Proprietatea Bursei de Valori Bucuretti BVB). Fondul Proprietatea a anuntat miercuri ca vrea sa vanda .

Posta Romana va plati peste 6,63 milioane euro (fara TVA) pe o perioada de 3 ani pentru achizitia in leasing financiar a 607 autovehicule noi si second hand

Posta Romana va plati din fonduri proprii pe perioada de 3 ani suma de 6,63 milioane euro fara TVA) pentru achizitia in leasing financiar a 607 autovehicule, noi si/sau second hand, precum si servicii de asigurare CASCO, pentru acestea. Aceasta dupa ce, in urma unei licitatii deschise, Posta a atribuit pe 10 mai 2013 acest contract catre o asociere formata din Posche Leasing Romania IFN SA lider de asociatie), Porsche Romania SRL, MHS TruckBus SRL si Porsche Broker de Asigurari SRL, potrivit unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Petrom investeste 90 milioane euro in zacamantul de la Oprisenesti

OMV Petrom anunta implementarea unui proiect de investitii de aproximativ 90 de milioane de euro, pana la sfarsitul anului acestuia, ce vizeaza zacamantul de titei de la Oprisenesti, in judetul Braila, conform unui comunicat de presa emis de companie.

Doua companii chineze vor sa investeasca 300 milioane euro in mine viabile si Termocentrala Mintia

Doua companii chineze intentioneaza sa investeasca intre 200 si 300 de milioane de euro pentru Termocentrala Mintia si alti 60 de milioane de euro pentru unitatile miniere viabile, a declarat directorul.

Premiu de peste 7,4 milioane euro, la Loto 6/49. Vezi numerele castigatoare

Premiul de peste 32,2 milioane de lei peste 7,4 milioane de euro) la categoria I a jocului Loto 6/49 nu a fost castigat nici duminica, inregistrandu-se un report de 33. 791, potrivit Loteriei Romane. Numerele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )