Libnet.ro
UNICEF

05:15

Posta Romana va plati peste 6,63 milioane euro (fara TVA) pe o perioada de 3 ani pentru achizitia in leasing financiar a 607 autovehicule noi si second hand

Hotnews Hotnews,
Posta Romana va plati peste 6,63 milioane euro (fara TVA) pe o perioada de 3 ani pentru achizitia in leasing financiar a 607 autovehicule noi si second hand

Posta Romana va plati din fonduri proprii pe perioada de 3 ani suma de 6,63 milioane euro fara TVA) pentru achizitia in leasing financiar a 607 autovehicule, noi si/sau second hand, precum si servicii de asigurare CASCO, pentru acestea. Aceasta dupa ce, in urma unei licitatii deschise, Posta a atribuit pe 10 mai 2013 acest contract catre o asociere formata din Posche Leasing Romania IFN SA lider de asociatie), Porsche Romania SRL, MHS TruckBus SRL si Porsche Broker de Asigurari SRL, potrivit unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. continuă pe Hotnews

Director executiv din Primaria Capitalei, retinut de DNA pentru evaziune fiscala de peste 2,26 milioane de euro

Procurorii DNA Galati au au dispus retinerea pentru 24 de ore Mirelei Ercuta, director executiv al Directiei Relatii Publice si Informare din cadrul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, administrator al unor societati comerciale din Braila la data faptelor, acuzata pentru evaziune fiscala in forma continuata. Potrivit DNA, directorul din PMB, impreuna cu sotul sau, in perioada 2007-2008, in calitate de administratori la trei firme de comert cu cereale s-au sustras de la a platit statului peste 2,26 milioane de euro impozit pe profit.

Posta Romana plateste 6,63 milioane de euro pentru achizitia a 607 autovehicule

Posta Romana va plati, din fonduri proprii, pe perioada de trei ani, suma de 6,63 milioane de euro, pentru achizitia in leasing financiar a 607 autovehicule, noi si/sau second hand, si servicii de asigurare CASCO, pentru acestea, conform HotNews. ro.

Posta Romana a castigat un contract de 37,5 milioane de lei cu Ministerul Justitiei

Posta Romana a castigat licitatia organizata de Ministerul Justitiei pentru servicii de prezentare, prelucrare si expediere a actelor de procedura pentru instantele judecatoresti. Contractul este estimat la.

Loto 6/49. Numere castigatoare extrase joi. Reportul de astazi este de peste 7,3 milioane de euro

Joi au avut loc extragerile pentru Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Reportul de astazi la Loto 6/49 este de peste 7,3 milioane de euro.

Posta Romana a ales Astra Asigurari pentru asigurarea RCA a 607 autovehicule

Posta Romana a atribuit luni, 13 mai, prin licitatie deschisa un contract de aproape 564. 000 lei fara TVA catre Astra Asigurari pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila auto - RCA pentru un numar de 607 autovehicule, se arata intr-un anunt de atribuire postat miercuri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Alaturi de Astra au mai depus oferte City Insurance si Carpatica Asigurari. Amintim ca la sfarsitul lunii martie Posta Romana a organizat o licitatie pentru achizitionarea in leasing financiar a 607 masini noi si/sau second-hand, valoarea contractului pentru urmatorii trei ani fiind estimata la 6,64 milioane de euro fara TVA).

Masini de la Porsche Leasing pentru Posta Romana. Care este valoarea totala a acestui contract

Porsche Leasing Romania va furniza Companiei Nationale Posta Romana 607 autovehicule, valoarea contractului castigat in urma unei licitatii fiind de 8,23 milioane de euro TVA inclusa), in urmatorii trei ani,.

Posta Romana a castigat un contract cu Ministerul Justitiei estimat la 37,5 milioane de ...

Posta Romana a castigat licitatia organizata de Ministerul Justitiei pentru servicii de prezentare, prelucrare si expediere a actelor de procedura pentru instantele judecatoresti, contract estimat de institutie la 37,5 milioane de lei, fara TVA, au declarat surse din companie, potrivit Mediafax. Alaturi de Posta Romana, la licitatie s-a mai inscris si Postmaster SRL Bucuresti, companie controlata de operatorul national de servicii postale din Austria, Austrian Post Group, potrivit datelor .

Posta Romana a castigat in fata PostMaster un contract estimat la 37,5 milioane lei (fara TVA) pentru expedierea actelor de procedura pentru instantele judecatoresti

Posta Romana a castigat miercuri un contract a carui valoare estimata fara TVA este cuprinsa intre 25 de milioane lei si 37,5 milioane lei, care consta in servicii de prezentare, prelucrare si expediere a actelor de procedura pentru instantele judecatoresti de pe intreg teritoriul tarii, au declarat pentru HotNews. ro oficiali ai Postei Romane. Datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) indica faptul ca la aceasta licitatie a mai depus oferta si PostMaster, unul dintre liderii operatorilor alternativi de servicii postale din Romania, preluat integral la sfarsitul anului trecut de Grupul Austrian Post.

De ce nu mai sunt bani la Posta Romana.

Cateva sute de salariati ai Companiei Nationale Posta Romana au declansat conflicte spontane in tara, nemultumiti ca urmeaza sa li se reduca norma de lucru si inclusiv salariile. Peste 1. 500 de postasi din 21 de oficii din Bucuresti, dar si alte sute din Cluj sau Iasi au intrerupt lucrul, luni si marti, nemultumiti ca, de asemenea, managementul vrea sa le impuna un numar de zile de lucru neplatite. Mai mult, liderul de sindicat Matei Bratianu a anuntat ca Posta Romana ar .

PDL: Ponta sa-i demita pe Nica si Smeeianu pentru situatia de la Posta Romana.

PDL ii cere premierului Victor Ponta sa ii demita de urgenta pe ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, si pe directorul general al Companiei Nationale Posta Romana CNPR), Ion Smeeianu, pentru situatia critica in care au ajuns Posta Romana si salariatii acesteia, informeaza Mediafax. Daca nu va face acest lucru, Victor Ponta isi va confirma intentia de falimentare a Postei Romane, pe celebrul model Oltchim, si vanzarea acesteia pe nimic, in stilul lui Adrian Nastase, sustine PDL, intr-un .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )